שאלה!

YAHEL1

New member
שאלה!

אתם יודעים אולי על סרט של מייקל עם כמה ילדים קטנים אחד שחור וילדה בלונדינית?? אני לא זוכרת איך קוראים לו כי ראיתי אותו שהייתי ממש קטנה אתם יודעים עליו משהו??????

sweetMJ

New member
שם הסרט :MOONWALKER

כן שמעתי ויש לו אותו! מה את רוצה לדעת? לסרט שאת מדברת עליו קרואים MOONWALKER

sweetMJ

New member
משעמם לי פחד!....למה לא מדברים איתי

אווווווווווףףףףףףףףףףףף......!!!! דברו איתי!!!! הלו??!!!!

sweetMJ

New member
טוב .... בגלל שמשעמם לי אני ......

בגלל שמשעמם לי נעשה לכם הכרות קטנה עם המשפחה שמייקל יצר עם אישתו דבי ראו!

sweetMJ

New member
ההורים אבא מייקל ואמא דבי ראו-ג´קסו

טוב לפניכם תמונה של אבא מייקל ג´קסון ואמא דבי ראו פרופיל על דבי שמה המלא הוא - דבורה ג´ני ראו במקצועה היא אחות יהודיה אשר יודעת ומכירה כל חלק קטן בגופו של מייקל והיא גם זו שדואגת לטפל בבעיות העור שלו היא בערך בת - 42 היום. וכמו שאתם יודעים היא ילדה למייקל את פרינס שלקח מאמא שלו את הבלונדי והעניים הכחול - ירוק. ופאריס שלקחה מאבא שלה את העניים החומות ושער כמעט שחור בין חום לשחור. ושתיהם לקחו מאמא את הגנים הלבנים בעור. פרופיל על מייקל אתם יודעים לא צריך לפרט נכון? נפרט למי שלא יודע שמו המלא של מייקל הוא - מייקל ג´וסף ג´קסון במקצועו הוא זמר ידוע ומצליחן לא רגיל! היום הוא בן 43 ומתקרב לאט לאט לגיל 44. מייקל לא יהודי אלה אפריקני -אמריקני~!

sweetMJ

New member
ילדהם של מייקל ודבי ג´קסון

פרופיל על פרינס שמו המלא הוא - פרינס ג´ניור מייקל ג´קסון! היום הוא בן 5 נולד לאבא אמריקני ולאמא יהודיה שנה הבאה יעלה לכיתה - א פרופיל על פאריס שמה המלא הוא - פאירס קטרין מייקל ג´קסון היום היא בת 4 נולדה גם היא לאותו אבא אמריקני ולאותה אמא יהודיה שנה הבאה היא בגן :).

sweetMJ

New member
והנה הזוג המושלם של פעם !

הנה ליסה מארי פרסלי ומייקל פרופיל על ליסה שם מלא- ליסה מארי מפרסלי ביתו של הזמר -מלך הרוקנרול- אלביס פרסלי היום היא בערך בת-6-35 התחנתה 3 פעמים התגרשה 3 פעמים. אין לה ילדים ממייקל! והמצב בין מייקל ולבין ליסה היום - גרושים. וגם דבי ראו ומייקל היום- גרושים!

sweetMJ

New member
אוופססס- הנה התמונה של הזוג

שחכתי להוסיף את הזוג של פעם מייקל וליסה מארי פרסלי- ג´קסון לשעבר! אז הנה לכם התמונה

LINOR1

New member
דבי רואו יהודיה??? דייייי../images/Emo2.gif

נחמד לשמוע שהילדים של מייקל יהודים כמונו .דרך אגב מייקל וליסה ניראים בתמונה זוג מהמם חבל שהם ניפרדו. הסקרנות שלי מאוד גדולה לדעת למה הוא ניפרד ממנה ולמה הוא ניפרד מדבי.הוא בטח לא דיבר על זה אף פעם בפומבי נכון?

rita 1

New member
לשאלתך בעמוד שעבר

שום דבר מיוחדת. כמו כל האחרים נהנית מהחיים ועדיין אוהבת את מייקל למרות כל מה שאומריםץ אפשר לומר שאני אובססית

travisrocks

New member
moonwalker

איתי אותו מזמןואני כבר לא זוכרת על מה זה רוצה להזכיר לי?

travisrocks

New member
moonwalker

אני ראיתי את הסרט הזה ממש מזמן-כשהייתי ילדה קטנה את רוצה להכיר לי על מה זה?

YAHEL1

New member
אני רוצה לדעת:

משדרים אותו מתישהו באיזה ערוץ?? אני מתה לראות אותו ראיתי אותו שהייתי בת 6 בערך...

travisrocks

New member
smooth criminal

קליפ ממש יפה, והקטעי ריקוד מהממים- בייחוד הנטייה של מייקל והחבר´ה קדימה. מייקל גם נראה טוב באותם ימים.

LINOR1

New member
אם מישהו מעוניין לקנות את הסרט../images/Emo124.gif

של MOONWOALK במחיר טוב יכול לפנות אליי -רק מי שגר באיזור גוש דן או הדרום. תודה

SMOOTH CRIMIANL

New member
הסרט יצא ב1988

למרבה צערו של מייקל בגלל הביקורת הקשה עליו הוא יצא היישר לווידאו בארצות הברית. אך הפעם הביקורת של התקשורת לא צדקה והסרט הזה עד היום הוא סרט הווידיאו הנמכר ביותר.

למעלה