שאלה!

kit k@t

New member
שאלה!

דאם דאם דאאאאם מה החג האהוב עליכם? וקצת ביותר פירוט. אתם אוהבים חגים ישראלים? אתם אוהבים חגים נוצריים? חגים מקומיים של הארץ בה אתם גרים? חגים דתיים שונים בארץ בה אתם גרים? או שאתם סתם כמו עדי יהוה ולא חוגגים שום חגים וימים הולדת (אהמ טריני אהמ)? ומנגד, איזה חג אתם ממש ממש לא אוהבים? קאט

NoFaRi1

New member
בארץ אני ממש אוהבת את פורים

כי יש מלא מסיבות וזה. אבל לא יודעת P:

AnnabeI Lee

New member
אני לא חוגגת חגים?! מה נפל עלייך?

החג האהוב עליי הוא מחר
&piTT
אבל ברצינות, אני אוהבת את יום כיפור, כל יום שמוקדש לחשבון נפש זה טוב. ובכלל זה יום טוב כזה. אני אוהבת את פורים כי זה הכי כיף בעולם להתחפש ולעשות שטויות כשכולם עושים את זה. ואת פסח- כי למרות שיש הבה בשר בצלחת של הסדר.... FREEDOM וגם כריסמס זה נחמד בגלל האורות... אבל תאכלס זהו. החג שאני הכי שונאת? כל החגים שמשחיתיפ את החברה- כל חג עצמאות ממשלתי (סתם נציונאליזם מיותר) וחג ההודיה (רצח של אינדיאנים, מה היינו אומרים אם בגרמניה היו חוגגים את עליית היטלר לשילטון?!)

איך אפשר לא לאהוב חג??

אנשים מוזרים. יום העצמאות הוא נהדר, עושים על האש, אין בית ספר, מה יותר טוב? פסח יותר טוב, כי כל המשפחה בייחד, וכשהיינו קטנים היה חופש ארווווווווך
ואני לא מבין איך אפשר לא לאהוג חגים.....

eynav br

New member
לא מתה על חגים

אבל גם לא שונאת.. פה ל אממש חוגגת, חוגגת את החגים שלהם מדי פעם. אוהבת את הפסחא, לא חוגגת אבל כל הקטע עם הביצים האלה ממש יפה, לפני שנה[פעם ראשונה] זה היה ממש יפה והתלהבתי מזה. השנה פחות אבל זה עדיין יפה.. השוקולד טעיםםםםםםם לעומת השוקולד ההרגיל פה...חחחחחחח

למעלה