שאלה...

mushi18

New member
שאלה...

אולי זה קצת טיפשי, ובכל זאת אני אשאל כי אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות... יש לי חבר 4 שנים, ותדירות הסקס שלנו היא בערך פעם ביום... הבעיה היא שכואב לי... מעין צריבה נוראית שלפעמים עוברת רק שעות אחר כך... הייתי אצל הרופא והוא אמר שהייתה פטריה ועוד משהו ונתן לי טיפול שהצליח... וכמה חודשים היה שקט, ועכשיו זה שוב חזר, הבעיה שהרופא אומר שהכל תקין, ובכל זאת כואב לי בטירוף... למישהו יש מושג למה?! אמרו לי שאולי זה פסיכולוגי, אבל לא נראה לי, כבר הייתה תקופה שהכל היה בסדר... הצילו... ותודה מראש לעונים

ToryMaster

New member
רופא אחר

הלוואי שהייתי יכולה לענות לך, אבל אני לא יכולה, אז אני מציעה שתגשי לרופא אחר, ותבקשי בדיקה קצת יותר מעמיקה מכזו שמביטים, כולל משטח צוואר רחם וכל זה.

mushi18

New member
אז זהו...

שהרופא עשה לי סוג של משטח ואמר שיש אי זה משהו, אני ממש לא זוכרת מה, אבל הוא נתן לי טיפול, וכשחזרתי הוא אמר שהכל בסדר עכשיו... ואחרי כמה זמן כשהכאבים חזרו הלכתי אליו שוב והוא אמר שאין סימן לכלום... אני פשוט רוצה להבין למה הכאבים חוזרים, זה פשוט סיוט... וכששאלתי את הרופא הוא אמר שאין סיבה...וזה נשמע כלכך לא הגיוני... :(

the evil 1

New member
תחלחפי רופא מייד

מניסיוני המר בתחום: א. יש רופאים ממש גרועים ויש להישמר מהם. ב. זה לעולם אבל לעולם לא פסיכולוגי וכל רופא טוב יגיד לך את זה (לעיתים זה פסיכולוגי אבל זה כל כך נדיר שזה פשוט לא סביר). ג. נימאס לי מהסגידה העיוורת לרופאים חלקם טובים וחלקם לא, הם כמו כל קבוצה אחרת של אנשים.

yarrin

New member
מסכימה ומוסיפה

יש תופעה שנקראת וסטיבוליטיס תעשי חיפוש על התופעה. יש לזה טיפול והייתי מתייעצת עם רופא אחר.

the evil 1

New member
זה תופעה ממש נדירה

יותר הגיוני שזה דלקת מקומית שתיפטר על ידי מישחה, ווסטיבוליס זה בעייה עיצבית יש לזה סיכוי די קטן (הרופא שלי חשד שזה זה בסוף שלח אותי לרופא אחר שפטר לי את הבעייה אם מישחה מקומית).

למעלה