שאלה

y a l

New member
שאלה

היי, ראיתי היום את הסופ"ש שאקירה ב-vh1 והיה מעולה! כמעט שכחתי כמה טובה היא...אני כבר בקושי שומעת אותה (וזה אחרי תקופה שהייתי סוג של גרופי, אפילו הייתי בפורום לפני איזה 5 שנים בערך, ממש מכורה לפורום) בכל מקרה, אז שמעתי בפעם השניה אולי את illegal וממש התלהבתי ממנו, הוא פשוט..מיוחד, מדהים! ולשאלה... הבנתי שהשיר מבוצע יחד עם סנטנה (זה כתוב כשמורידים אותו באימיול
). זה נכון? ולמה הוא לא מופיע בקליפ אם זה ככה? ועוד שאלה- אני רוצה לקנות את הדיסק האחרון שלה. אם היה לי מספיק כסף הייתי קונה את שתי הגרסאות. על מה אתם ממליצים? אנגלית או ספרדית
תודה ויום טוב

El Argentino

New member
היי,

הסוף שבוע ב-VH1 היה מושלם, עשו לנו אחלה שבת. illegal אכן מבוצע עם סנטנה. לפי מה שהבנתי הוא לא הופיע בקליפ משום שהוא הסתכסך עם חברת התקליטים. הוא רצה משהו אחד והם רצו משהו אחר והם לא הגיעו להסכמה לכן הוא לא מופיע בקליפ. חשוב לציין שאין לזה שום קשר לשאקירה אלא רק לחברת תקליטים / הפקה. לגבי איזה אלבום לקנות זו שאלה קשה משום ששניהם מצויינים. תנסי לקנות את המארז החדש שיצא לה עם שני האלבומים בחג המולד האחרון זה באמת משתלם וכל שקל שווה את זה. ואם בכל זאת את הולכת על אלבום אחד תקני את האלבום בספרדית כי אין כמו שאקירה בספרדית!

למעלה