שאלה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

eyal-m

New member
שאלה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<שלום לכל החברים הקבועים של פורום טלווויזיה וגם לאלה שלו כמוני למשל אני איל מפורום זיהוי שיריםםםםםםם אז ככה רציתי לשאול אני מת על הסידרה קרובים קרובים מה 80´ עם חנה מרון וחברים.......... פעם היו משדרים בסופי השבוע בחינוכית 23 את הפרקים ברצףףף זה היה ענק וכיףףף והם הפסיקו עם זה מישהו זוכר על זה שהראו את זה פעם שם? למה הפסיקו לשדר את הפרקים? לאיפה ניתן לפנות כדי לשנות את המצב? מחכה לתשובות שלכםםםםם שבוע טוב ושקט שלום איל

mirikel

New member
כן אני זוכרת ../images/Emo6.gif

נקודת אור קטנטנה בערוץ חשוך!!! באמת חבל שהם הפסיקו לשים את קרובים קרובים ולפעמים בחגים הם שמים שידור מחזורי של הסידרה (אולי אפילו נוכל לראות אותה ביום העצמאות ...מי יודע) ממה שזכור לי לפני כמה שנים היה את חגיגות ה - 30 לטלויזיה החינוכית ואז שודרו כמה פרקים ואז גם החליטו להתחיל לשים את התוכנית גם בשבתות. אני חושבת שבמשך זמן לא קצר בכלל הם שידרו את התוכנית ובטח בגלל זה היא לא משודרת כבר הרבה זמן. הייתי אומרת לך לנסות לפנות לאתר של הטלויזיה החינוכית הבעיה שהאתר לא עולה.

eyal-m

New member
כן זהו ניסיתי האתר שלהם לא עולה

טוב נו נחכה ליום העצמאות גם אני זוכר שזה היה בחגים בסופי שבועעעעעעעע אני מתחיל כבר לספור את השניות..... ומכין ת´קלטות<<<<<<<חרוז>>>>>>>> חחח אחזור לפה בדיוק ביום העצמאות שבוע הא בסוף בשבוע או לפני וניראה מה יהייה עם ההימור שלנו בייייי איל

למעלה