שאלה.

שאלה.

בעקבות ספר שקראתי: אם מישהי או מישהו שאתם מאוד מעריכים כבן אדם,אוהבים את האישיות והאופי שלו ברמות מטורפות,ורציתם איתו קשר בעבר-היה בא ואומר לכם שהוא יעשה מאמצים להגיע אליכם,אבל אתם כרגע התחלתם קשר טרי טרי..הייתם מוכנים לוותר על תחילתו של קשר חדש,על מנת להיות עם אותו אדם? מי מכם ניתקל בסיטואציה כזו?

תגובה

אצור קשר עם כל אדם לפי המדה שהוא חשוב לי ורגשותי אליו. אם יש לי רגשות רומנטיים בקשר החדש, אשאר בו. לא אתנגד להשאר ידיד לאדם שאני אוהב, ואולי בהמשך נהיה חברים.

בקשר טרי טרי מובן שכן...

שהרי אין כל כך הרבה רגשות עדיין לאותו החבר/חברה החדשים בהשוואה לרגשות "ברמות מטורפות" לאיש של העבר. אבל כתוספת, למרות שזאת לא הייתה השאלה, כאשר הקשר הוא כבר ממוסד יותר, וכמה שהוא יותר ויותר ממוסד, השיקול ללכת על קשר "לא בטוח" מבחינה עתידנית נעשה בחשיבה מרובה יותר וסביר שלהרבה יהיה קשה כבר לוותר על הקיים.

נ ט ע 9 1

New member
אני הייתי בחורת בקשר הטרי...

מאחר והקשר של העבר קיבל את הצ'אנס שלו,צריך להתקדם, להסתכל הלאה ולתת סיכוי למשהו חדש שאולי יצליח אי אפשר להתקע בעבר, מאחר וכל פעם אהבה ישנה יכולה לצוץ מחדש(במיוחד לאור העובדה שיש כאלה שלקחו לעצמם כשיטה לשים מישהי/מישהו על 'אש קטנה' וברגעים שהם לבד לבקש לחזור אל ההיא שהתייחסה אליהם) עם כל הכבוד לאהבה המטורפת, צריך להתקדם הלאה ולנסות קשר חדש,לתת סיכוי למשהו חדש, שאולי אפילו יצליח טוב יותר מהקשר ההוא מהעבר, שכבר ניתן לו סיכוי וזה פשוט לא צלח.. לא שלא צריך לתת צ'אנס לקשר של העבר בכל מצב, אבל לדעתי אם יש משהו חדש, אין סיבה להתעכב על משהו שכבר בעבר הגענו למסקנה שהוא לא בשבילנו..

ChilD SouL

New member
איזה ספר זה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

ואישית, הייתי בוחרת בעבר. לדעתי קשה לחיות עם מחשבות של "מה היה קורה אילו...".

בר

New member
מוותר על האדם מהעבר...

ומתמקד בקשר החדש. בלי ספק בכלל.

קרה לי משהו דומה..

בחור מהצבא שכל כך רציתי,אבל גם הייתי בקשר חדש עם בחור מדהים לא פחות.בגלל שהכרתי די טוב את האופי של שניהם,בחרתי בחדש.

למעלה