שאלה

לי 10

New member
שאלה

לא זוכרת אם שאלתי אבל עד עכשיו לא מצאתי תשובה. מה צריך להיות היחס בין אקנומיקה למים בבגדים לבנים וכן בחלקים גדולים כמו מגבת שלמה שנצבעה בכביסה?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נחמד לראות אותך גם פה. ניסית את החומר שהמלצתי לך עליו? רן? אצלי זה עבד די טוב עם גופיה של הפיצ'ון שנצבעה.

לי 10

New member
טוב לראות גם אותך ../images/Emo24.gif

את הרן שהמלצת לא ניסיתי מכיוון שראיתי שחמותי משתמשת בחומר שנראה כמו אקנומיקה וקראה לו רן (אם התכוונת לאותו דבר) ואם זה כך אז אני עדיין לא יודעת את היחס בין המים לאקנומיקה ולא בא לי לנסות כי כפי שכבר סיפרתי כבר הרסתי חולצה אחת.. כל מי שאני שואלת אומר לי בערך ולא מידות מדויקות.

זה ממש לא אקונומיקה

זו אבקה שבאה במיכל מפלסטיק לבן עם מכסה כחול (נראה די פרימיטיבי) זה של בדין. זו אבקת הלבנה. אני מצרפת לך לינק מהבלו-סנטר, אני מקווה שהוא יעבוד.

טוב, הלינק לא טוב

תחפשי באתר של הבלו סנטר תחת תוספי לכביסה וזה הראשון שיש שם. תראי איך זה נראה, את תמצאי את זה בכל סופר.

לי 10

New member
מצאתי.. זה באמת לא נראה כמו שחמותי

קוראת לזה.. תודה!

נתוש4

New member
שאלה- על מלח לימון../images/Emo41.gif

נדחפתי - כי משום מה אני לא מצליחה לפתוח הודעה חדשה (איך עושים את זה נכון???) ושאלתי- קראתי פה המון על מלח לימון - אשמח להבין- מה זה בדיוק? למה זה טוב? איפה קונים? כמה עולה? תודה מראש

malka3

New member
מלח לימון

לניקוי מכונת הכביסה להפעיל את המכונה על חום גבוה (בערך 80 מעלות ). להכניס, במקום אבקת כביסה, 50 גר' מלח לימון ללא כביסה. להפעיל - האבנית אמורה להתמוסס בקלילות. או - לכל שקית של אבקת כביסה (1 ק"ג) להוסיף כוס של מלח לימון לערבב היטב ויש אבקה מוכנה ל"עבודה".
לניקי האסלה להכניס לאסלה כף מלח לימון, כף סודה לשתיה וכף חומץ ותנו לחומרים לעשות את העבודה. במקרים של לכלוך רציני להכפיל את הכמויות.
בישול תחליף ללימון, הוא עוזר בתהליך הבישול ומרכך את האוכל , להשתמש בזהירות בכמות קטנטנה מאוד מאוד היחס הוא 1/2 כפית מלח לימון=מיץ מלימון אחד.
לניקוי אבנית מהקומקום להכניס 2 כפות לתוך הקומקום עם מים ולהרתיח אחרי מספר דקות הקומקום כמו חדש וגם מצויין להברקת הסכו"ם. מלח לימון נמצא בסופר במחלקת התבלינים העלות ל- 200 גרם כ- 6 ש"ח

למעלה