שאלה !!!!..

• פותח הנושא pr0xy
  • פורסם בתאריך

pr0xy

New member
שאלה !!!!..

יש לי ב-Channel שבתוך ה-PopUp את הפקודה הבאה :
.&מתקפה: { mode $chan +is mode $chan +RtJp0l9Shl0mke9znutrulezzzzzzzzzzz986985 mode $chan +b *!*@* chanserv mkick $chan Hahaha!​
חבר נתן לי את זה.. עכשיו אני רוצה שכשאני ילחץ על מתקפה אז זה יפתח לי Dialog ויהיה רשום שם: Are You Sure וכן ולא. אם אני יעשה לא אז זה יסגור את ה-Dialog ולא יעשה כלום ואם אני יעשה כן אז זה יעשה את מה שרשום בפקודה

Mr Boggy Man

New member
פשוט מאוד

תבנה תדיאלוג, לאחר מכן עם on *:DIALOG:, תבנה את הפקודות לאחר מכן פשוט תעשה בפופאפס /dialog -m -m DialogName כאשר DialogName זה השם של הדיאלוג

Rul3R

New member
יותר פשוט

להשתמש בפונקציות המגניבות של חלאד, למשל לשלב את $?! יהיה הרבה יותר קל מלבנות רק דיאלוג בשביל זה שיביא את אותה תוצאה..
&attack: { set %moo $?!="are you sure?" if (%moo == $true) { mode $chan +is mode $chan +RtJp0l9Shl0mke9znutrulezzzzzzzzzzz986985 mode $chan +b *!*@* chanserv mkick $chan Hahaha! unset %moo } else { echo -a suka blat | unset %moo | halt } }​
בתאבון.

אגב

עוד כמה גירסאות יבטלו את השיטה הזו של קלט..
&attack: { if ($input(Are you sure?,136)) { mode $chan +is mode $chan +RtJp0l9Shl0mke9znutrulezzzzzzzzzzz986985 mode $chan +b *!*@* chanserv mkick $chan Hahaha! } }​

למעלה