שאלה

באיזה שהוא אופן אתה דיי צודק....

אני גם חושבת שצריך להמשיך הלאה... רק לא ללכת רחוק מידי
הפחד הכי גדול שלי זה ששרית תשכח את המזרחית.. (אני יודעת שאין ממש דבר כזה..) אבל בכל זאת.. אני מפחדת מהשינויים האלה שהיא כל הזמן עושה.. לאן זה עוד יגיע...

chen88

New member
למשהו יש את השירים האלו.???

ואת הביצוע של שרית חדד של "זה הזמן לסלוח" או משהו יכול להגיד איפה אפשר להשיג את זה ואת שאר השירים?

לדעתי

אם זה היה רחוק מדי שרית לא היתה עושה את זה כי היתה יודעת שלא תהיה לזה הצלחה וחץ מחשיבה אומנותית צריך גם חשיבה כלכלית..וזהו בערך ...טוב כפרה?חח

chen88

New member
שאר השירים שהתכוונתי הם..

"בודדה שם למעלה" ו"התמימות" בכל מקרה יש למשהו?

סתם משהו שחשבתי עליו...

חשבתי על זה.. שתארו לכם יש תחפושת נסיכה של שמחה.. כי באמת עוד מעט פורים.. אבל לא נראה לי שיש כי אם היה היו מודעים, לא
חח

לגלעד ואליעד

גלעד קודם כל אני נאלץ לחלוק עליך אני לא חושב שהדיסק חגיגה הייתה הצלחה כל כך מסחררת עבור שרית אומנם הוא היה הצלחה כמו שאר הדיסקים שלה אבל לא עד כדי כך והעובדה הפשוטה היא שהדיסקים המזרחיים שלה כמו "ילדה של אהבה" מכרו בכמה מאות אלפי עותקים יותר... אז אם כולם חושבים שהסגנון החדש של שרית וההתנתקות מהמזרחי עושה לה רק טובה אז למה זה נראה ההפך בנתוני המכירות? חוץ מזה לגבי השיר החדש "עליך ועלי" למה אתה כל כך בטוח שהוא הולך להיות להיט ענקי שכבר עכשיו מסחרר את הרדיו כי אני לא שומע אותו כל כך הרבה מנוגן ברדיו... אתה מסתמך על אנשים שאתה שואל מה הם חושבים על השיר ועל סמך זה אתה קובע שהוא הולך להיות להיט ענק? זה לא הולך ככה גם אני יכול להיבא לך אנשים נייטרלים לגבי שרית ולהראות לך שאמרו שיש לשרית שירים הרבה יותר טובים מזה ולא עד כדי כך התלהבו מהשיר הזה..... מאיפה היבטחון הזה בהצלחה שתהיה לשיר אני באמת שלא מבין... אתה עוד לא נביא ככה שחבל שסתם תפתח ציפיות כי כמו שאתה יודע כגודל הציפיות גודל האכזבות.... דבר נוסף- למה אתה מתכוון שמיס מיזיק הוא חזרה 5 שנים לאחור דיסק מעייף וממוחר? אם זכור לי נכון אם נילך חמש שנים אחרוה אני חושב שבאותה תקופה הייתה לה הצלחה הרבה יותר טובה במכריות מאשר מעכשיו ככה שזו לא דוגמא הכי טובה... אחרי שאני אשמח לקבל תשובות הגיוניות על הדברים הללו אני יסכם ויאמר לכם גלעד ואליעד שלדעתי אתם צודקים שמר חייב להתקדם ולא להשאר תקוע על סגנון אחד אבל מצד שני גם לא להזניח כלל וכלל את הסגנון המזרחי שכבר מאוד הוכיח את עצמו ואם היה ככה במשך כמה שנים טובות אין סיבה שלא ימשיק להיות כך!

בקשר לרדיו...

אני לא בטוחה במה שאתה אומר... אינ אתמול העברתי סתם ככה לרדיו בריזה.. והיה את השיר עליך מועלי.. ברדיו בריזה הוא מתנגן הרבה

gilad music

New member
טוב לא הבנת אותי כמו שצריך...

שדיברתי על "5 שנים ללכת אחורה" התכוונתי לסיגנון המוזיקה ולא ונתוניי המכירות. "מיס מיוזיק" הוא אלבום שלא הצליח (בנתוניי שרית) ביגלל חוסר חשיפות רדיופוניות "חגיגה" מכר קרוב ל-140,000 עותקים בדיוק כמו "אשליות מתוקות" "לעשות מה שבא לי" (פחות או יותר) "ילדה של אהבה" הוא הכן אלבום שהצליח מאוד מאוד אבל אם שרית תשיר עכשיו שירים כמו ב"ילדה של אהבה" אז זה לא יהיה ענייני כי כבר השירים עם ה"שטותניקיות" כבר פאסה. "עליך ועלי" מיתנגן בגלגלצ 8 פעמים ביום עד השעה 18.00 בערב ועוד 4 פעמים עד 6.00 בבוקר. אני מאזין כול היום לגלגלצ והוא שם פשוט להיט, השאלה היא האם השיר יתפוס...? אני אישית רק מקווה שהשיר יהיה להיט ויתפס גבוהה במיצעדים, נ.ב. גלגלצ היא התחנה המצליחה בארץ והכי מואזנת בקרב הקהל הצעיר. ו... השיר ניכנס לפליליסט המרכזי של רשת ג' אז יש עוד השמעות. ניתפלל שהשיר יתפוס לא מנבא שום דבר רק מקווה אמן......

כנס!

חגיגה מכר כמו כמה דיסקים אחרים שלה שהם מזרחיים מובהקים וחגיגה הוא אלקטרוני פופ אז כבר טעית וחוצמזה לכל זמר יש את השיא שלו וכנראה שהשיא שלה היה בילדה של אהבה ולגבי השמעה ברדיו משמיעים אותו בלי סוף וכל פעם שאני שומע רדיו השדרנית מדברת עליו באהבה כזאת וחוצמזה אף אחד לא מנבא אנחנו רק מעריכים שכך כי הסגנון הזה עכשיו שולט בתחנות הרדיו עיין קרן פלס הראל סקעת וכו...

ועוד משו קטן

האנשים שאני מכיר הם נייטרלים לחלוטין ואפילו לא כ"כ אוהבי שרית חדד ותזכור שאם אנשים אוהבים אז גם נמכר יותר.....

gilad music

New member
אתה עושה השוואה לא נכונה

נכון, האלבומים המזרחיים יותר מכרו כמו "חגיגה" אבל הם יצאו בזמנים שונים, כששרית הלכה על הגל הים תיכוני שהיה מאוד אופנתי אז היא הצליחה ברמות מטורפות בתחילת העשור הנוכחי המוזיקה הישראלית השתנתה האלקטרוני ניכנס חזק לרדיו ויצא מגבולות המועדונים הפופ התחיל לחלחל לפלייליסט של תחנות הרדיו ומה שנותר לשרית היה גם להתחדש ולעלות על הגל שהתחיל בשנת 2004 וניראה שהוא כבר נעלם, ושים לב ש"מיס מיוזיק" שנחשב פופ - ים תיכוני - מיזרחי לא ממש סיפק את הסחורה כי כיום מה שהולך חזר זה מוזיקה קלאסית, בלדות וסוג של מנגינות אמצע הדרך .

למעלה