שאלה מטבחי הגיהנום2 או 3?? אני בינתיים מעדיף בהרבה את 2
A AdamINC New member 11/2/07 #2 לאיזו תוכנית אתה בדיוק מתכוון? 'מבטחי הגיהנום' או התוכנית השניה של השף רמזי - 'בעזרת השף'? למטבחי הגיהנום היו רק שתי עונות, לא? אני בכל זאת מעדיף את הריאליטי המעניין יותר.. עם המתמודדים על המסעדה ולא את השף שעוזר למסעדות כושלות לעמוד על הרגליים
לאיזו תוכנית אתה בדיוק מתכוון? 'מבטחי הגיהנום' או התוכנית השניה של השף רמזי - 'בעזרת השף'? למטבחי הגיהנום היו רק שתי עונות, לא? אני בכל זאת מעדיף את הריאליטי המעניין יותר.. עם המתמודדים על המסעדה ולא את השף שעוזר למסעדות כושלות לעמוד על הרגליים
A AdamINC New member 11/2/07 #4 הייתה באמת עונה משובחת שנאתי את טום המזיע.. כל כך שמחתי שהוא עף רק המחשבה על זה שהוא מבשל לאנשים אוכל עם הזיעה שלו.
הייתה באמת עונה משובחת שנאתי את טום המזיע.. כל כך שמחתי שהוא עף רק המחשבה על זה שהוא מבשל לאנשים אוכל עם הזיעה שלו.
נ נועמופ New member 12/2/07 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif לגמרי! אני מאוד מקווה שתהיה עונה שלישית.
L LeRanch New member 12/2/07 #7 אם אני לא טועה פעם אחת קראתי שתהיה ופעם אחרת קראתי שאין והוא ממשיך רק עם בעזרת השף...
נ נועמופ New member 12/2/07 #8 היו אודישנים! http://www.fox.com/hellskitchen/showinfo/casting.htm סימן שיהיה, לא? יאי.