שאלה:

שאלה:

איך אני יכול לדעת אם יש לי חורי אבטחה במחשב? ואם יש מה אני עושה? דבר שני האם יש כזה דבר פייר וול בלי חורי אבטחה?

N0

New member
ברור שיש

1. יש לך חורי אבטחה במחשב (אין מחשב שאין לו לא משנה כמה מנסים להגן עליו) 2. אתה בודק תיקונים לחורי אבטחה שכבר ידועים בכל מיני אתרי אבטחה ובאתר של מיקרוסופט (בהנחה שאתה משתמש בווינדוס) מתקין אנטי ווירוס מעודכן ופייר וול. 3. לא (ראה סעיף 1 ) אבל יש מוגנים יותר ומוגנים פחות.

ח ד ש

New member
שאלה חשובה מאוד

פייר וול עובד אוטומטית או שצריך להפעילו כל פעם שנכנסים לאינטרנט. בבקשה תמליצו לי מאיפה להוריד פייר וול טוב... תודה ||

TheTomer

New member
איפה שם???

נתת דף בגוגל עם מלא כתובות, איפה שם בבקשה?

uzi2

Active member
הוא פשוט שם כתובת של

חיפוש בגוגל של אתרים שבהם מופיעה המילה Firewall. במילים אחרות, שלח אותך (או את "חדש" אם אתם אנשים שונים) לחפש במנועי חיפוש, וגם עם מילת מפתח כללית למדי.

uzi2

Active member
בהגקרות הסטנדרטיות

בהגדרות הסטנדרטיות פיירוול יועלה עם המחשב וירוץ כל הזמן. יש פיירוולים שיאפשרו לך לשנות את ההגדרות שלהם כך שהם ירוצו רק כשאתה רוצה. לגבי המלצות ראה את המאמר של שון בוראן: http://www.boran.com/security/sp/pf/pf_main20001023.html

uzi2

Active member
אין דרך קצרה אלא

אין דרך קצרה אלא לדאוג שכל התוכנות שלך שאתה משתמש בהן עם קבצים חיצוניים או אלו של מערכת ההפעלה, או כאלו שקשורות בדרך זו או אחרת לרשת יהיו כל הזמן מעודכנות בעדכוני האבטחה האחרונים. זה כולל לבדוק אלו עדכונים ישנם ולקרוא האם הם כוללים עדכוני אבטחה ואם כן אז לעדכן. לגבי פיירוול, אני לא חושב שנכון יהיה לקרוא לזה חורי אבטחה, אבל פיירוולים מוגבלים מבחינת ההגנה שהם נותנים למחשב. לא ידוע לי על חורי אבטחה שהופכים את הפיירוול לגורם שמוריד רמת אבטחה (אלא אם אתה מסתמך עליו).

למעלה