שאלה

שאלה

התקשרתי ללשכת גיוס {באר שבע} ביום שני והם אמרו ששלחו את התשובות בדואר עבר שלוש ימים ולא קבלתי כבר עבר 3 ימים 4 ימים לנדנד להם יום ראשון
 
תיקון הודעה

התקשרתי ללשכת גיוס {באר שבע} ביום שני והם אמרו ששלחו את התשובות בדואר עבר 3 ימים 4 ימים ולא קבלתי תשובות לנדנד להם יום ראשון
 
../images/Emo26.gif

"יש אנשים שכותבים ברור ומבינים אותם, ויש אנשים שכותבים לא ברור ולא מבינים אותם." אנא השתמש בפסיקים, נקודות וסימני שאלה. ואתה יכול להציק ללשכ"ג כמה שרק בא לך. אתה לא חייב להם כלום.
 
תיקון טעות!!! ../images/Emo26.gif

"יש אנשים שכותבים ברור ומבינים אותם, אבל יש אנשים שכותבים לא ברור ולא מבינים אותם."
 

demoloc

New member
גם אני התקשרתי

רציתי להתגייס לא היום מחר (היום זה תכף ) כי רציתי להשאר בבית בחדר שלי (יש לי כסא) עד מאוחר ולא במרץ ולא ענו לי ואמרו לי "לא לא זה אסור" ואמרתי אבל אני רוצה והם לא כי אני קבעו מקום גיוס כבר לפני שבועיים ואני הולך ואמרתי לא ואז הם אמרו כן ואמרתי לא לא והם לא האמינו לי אז הם ניתקו כי הם עייפים כי 5 וחצי כי זמן ללכת הביתה (איפה שיש כסא)
 
למעלה