שאלה....

arik31

New member
שאלה....

לאחר חיפושים רבים (אולי זה עייפות) לא הצלחתי להבין כיצד ואם ניתן להשתמש ב Response.Redirect בתוך קובץ c# רגיל ( לא קוד של טופס ). מישהו יכול לעזור לי ?

arik31

New member
אני פשוט רוצה לגשת משם ל url

אני פשוט רוצה לגשת משם ל url Response.Redirect (url)

rnan

New member
../images/Emo189.gif ??

Response.Redirect("http://www.microsoft.com",false);​
זה מה שהתכוונת ?????????

Nil ref error

פחות או יותר כן, HttpContext.Current.Response יביא לך את מה שאתה רוצה, קח בחשבון שלא יהיה ניתן להריץ את המחלקה הזו שלא מ asp.net

האזרחק

New member
אתה מתכוון לספריה?

שנמצאת בשימוש ע"י טופס? גם אם זה אפשרי, זה לא הופך את זה לנכון. (בקיצור, אל תעשה את זה)

arik31

New member
בשביל הלימוד...

נראה לי שאני אקח את העצה שלך, אבל בכל אופן, מה שרציתי לעשות זה כך: בניתי class עם שאילתת sql, וכאשר השאילתה לא מצליחה (Exception) אני רוצה להפנות את המשתמש לדף עם הסברים כללים על המערכת. העניין שה class הוא לא קוד של טופס (form.aspx.cs) אלה של קובץ (file.cs) רגיל. אני מקבל כל הזמן את השגיאה: The name 'Response' does not exist in the current context.

האזרחק

New member
השגיאה ברורה

ספריה לא רצה תחת קונטקסט וובי (או כל קונטקסט אחר למעשה) והיא לא אמורה לרוץ תחת אחד כזה. כל הרעיון בחבילה כזו הוא שאפשר להשתמש בה בכל מקום... אתה צריך לקרוא לפונקציה מתוך טופס וע"פ התשובה להחליט מה לעשות. (הפונקציה יכולה להחזיר URL שאליו צריך לפנות, אובייקט תשובה מפורט או כל דבר אחר)

למעלה