שאלה...

אליעד699

New member
שאלה...

אני לא כותב כאן אבל אני קורא כאן כמעט את הכל... ואת הריב הספקתי פחות או יותר לקרוא... מישהו יכול לענות לי על שאלה אחת..? מחזיקים אותכם כאן?? לא באמת, כי אחרת אין הסבר לזה שאתם כאן... אתם כבר לא אוהבים את עברי ולא את השירים שלו, לא נהנים מההופעות, חושבים שעברי שלכם בצורה מסויימת. מה ניסגר איתכם?! מה ניראה לכם שרק בגללכם עברי מצליח כמו שהוא מצליח? בגלל איזה 30 חברי פורום עלובים? מי שמעריץ אדם מסויים י'הי'ה איתו באש ובמים וזה לא משנה אם הוא ממחזר את עצמו תמיד י'הי'ה קטע יפה ומרגש חדש... שיגרום לכם להיזכר למה אתם כלכך אוהבים אותו.. ואצלכם זה לא ככה..! אתם כאילו רוצים שהוא יודה לכם תמיד ומי אתם בכלל?! הוא לא חייב לכם כלום והוא יכול לא להתייחס למעריצים שלו והא גם יכול כן להתייחס הכל בחירה שלו כמו שזה בחירה שלכם אם להמשיך לאהוב אותו ולהישאר כאן או לא..! בקיצור אני לא באתי לריב ואני לא שליח של אפחד אני נטרלי לחלוטין אבל פשוט לא יכלתי שלא להתערב בזה כי אני מעריץ אותו בדיוק כמו כולכם ואני בחיים לא הייתי עושה מה שעשיתם! המשך חיים נפלאים

אז אתה לא מעריץ כמו כולנו,

אתה מעריץ הרבה יותר טוב, גיבור, הולך באש ובמים. שיואו. תן לי להסיר את הכובע בפנייך. הנה, הסרתי. שלום.

ונטורי

New member
סליחה אבל..

לפני שאתה פותח את הפה המסריח שלך וקורא לנו 'חברי פורום עלובים' אולי כדי לבדוק איך אתה? חוץ מזה שאם היית קורא את כל השרשור היית רואה כמה שאנחנו אוהבים את עברי וכמה שמטרת השרשור רציתי פשוט להאיר את עיניו כי הוא ח-ש-ו-ב לנו! וכן הוא פגע בחלקנו.. אז מי אתה בכלל? אפס.

yaelluu

New member
יש עדיין את השרשור או שהוא נמחק?

אם הוא עדיין קיים אשמח שתרשמו את הקישור

מורביט

New member
השרשור נמחק,

ולפני שאתה כותב הודעה כזאת נחמדה ההית בודק עוד פרטים.

אתה חוצפן אתה יודע? ../images/Emo123.gif

מי אתה שתמתח ביקורת בכלל? תחזור לישון באמא'שלך.

למעלה