שאלה

שאלה

אם אמא חד הורית מחליטה לא לתבוע למזונות את האבא, והאבא רוצה לעשות הסדרי ראייה הוא רשאי לקבל את הילד למרות שהאמא לא תבעה אותו למזונות או שאין קשר בין הדברים ?

לאא

לחברה לשעבר של אחי ולאחי יש ילד משותף והיא אומרת לי אני בכוונה לא תובעת אותו למזונות כדי שלא יוכל לקבל הסדרי ראיה ואמרתי לה מה זה קשור זה שאת לא רוצה כסף לזה שאבא שלו לא יראה את הילד כי היא לא נותנת לו את הילד ומסיטה את הילד נגדו אומרת לו שאבא שלו שונא אותו הילד בן 3 וחצי שנים אז רציתי להוכיח לה שאין קשר בכלל בין הדברים

mishimashu

New member
ilani אני רצינית

לא תובעת ואין רצון מהצד השני לעשות שום הסדר ראייה מפחד שאתבע. אני באמת לא מתכוונת לתבוע.

לביאה 1

New member
רגע, סדר בדברים, הבחורה צודקת לגמר

כשיש תביעה...צריכים לעבור את כל תהליך ההכרה באבהות, כשהאב מכיר בבנו, זכותו לראות את הילד ומפה גם כמובן הסדרי הראייה, היא לא תובעת כי היא לא רוצה שהוא יתבע ממנה לראות את הילד והחוק איתה. כרגע בלי שיש הכרה משפטית באבהותו, היא יכולה לסרב לתת לו לראות אותו החוק כאמור לצידה.הרי אין לו שום ראייה לכך שזה בנו. במידה והיא תתבע מזונות הם יעברו תהליך משפטי בו הוא יחוייב בבדיקת רקמות, אם תוכח אבהותו...הוא יוכל לדרוש הסדרי ראייה, והיא לא תוכל למנוע את זה ממנו.

למעלה