שאלה

yoyom987

New member
שאלה

למה לעזאזל כל מי שבא ליום סיירות רוצה רק מטכל או שייטת 13 ולא חובלים? גם מי שבא ליום מיום לחובלים אחרי זה רק חושב על איך הוא יצליח להגיע למטכל שייטת שלדג או 669 וכמעט אף אחד לא חושב אפילו על צוללות או חובלים ביום סיירות עצמו שאלו כל אחד בקבוצה שלנו מה הוא סימן וכולם שמו מטכ"ל ורק אני שמתי חובלים אז מה הקטע?

TISAN1234

New member
כי מי שהולך לחובלים לוקח בחשבון

שמה שהוא רוצה לעשות בחיים זה קריירה צבאית. אם אני לא טועה מדובר על מסלול של כמה שנים טובות ואז כבר אתה משקיע בכיוון הזה כדי להתפתח כמה שיותר בתחום. ככה אני רואה את זה ובתכלס לא לכולם זה מתאים...

demoloc

New member
כי מלש"בים מטבעם הם עם צ'ונג

אישית אני כתבתי חובלים ביום סיירות שלי.

yoyom987

New member
גם אני כתבתי

אבל אני לא מדבר רק על חובלים...צוללות זה בערך אותם מספר שנים כמו סיירת מטכ"ל בסה"כ אבל אף אחד לא רוצה צוללות..גם במנילה למשל אני שומע שכולם מסמנים צנחנים ודובדבן ואף אחד לא מסמן סטילים

B i g B

New member
לא כל תפקיד הוא נחשק...

תראה, הרבה אנשים מסתכלים על צוללות כשירות סדיר+קבע בקופסאת פח סגורה מתחת למים עם עוד צוות שלם של גברים. כל הפלגה יכולה להמשך תקופה ארוכה מאוד מה שאומר יצואות לא טובות וכו'. מה גם, שכמו שאמרו אין להם את ההילה שיש ללוחמים במטכ"ל, שייטת, ויחידות אחרות שזה כולל סיפרוי גבורה מצנחים/דובדבן כמו שציינת.

thebestdw

New member
מממ גם אני שמתי חובלים :)

סימנתי חובלים ולשמחתי גם קבלתי. אני יגיד לך למה אנשים לא רוצים חובלים. אנשים לא רוצים חובלים משתי סיבות. אחת:כמו שTISAN1234 אמר, לא לכל אחד מתאים קריירה צבאית. שתיים:כי אין לחובלים שם כמו לסיירת מטכ"ל ושייטת. כשמישהו אומר שהוא מהשייטת, ישר אומרים- "ואו איזה סוס" וכאלה דברים (ואני אומר את זה בתור ילד שאבא שלו היה בשייטת), אבל כמעט כל פעם שאמרתי למישהו שאני הולך לחובלים, הוא שאל אותי "מה זה חובלים? מה עושים שם? זה טוב?" זה פשוט מאוד, לחובלים אין סיפורי גבורה ידועים כאלה כמו שיש לשייטת ולמטכ"ל. מה גם שרוב הפעילות של החובלים היא מסווגת, וברובה היא השגת מידע מודיעיני (ואלה דברים שלא שומעים עליהם בחדשות).

למעלה