שאלה

itays90

New member
שאלה

אז ככה.. לאחר זמן מה ..צברתי לעצמי את הכסף הדרוש להתחיל ללמוד נהיגה אז אני לומד תיאוריה שבוע וחצי ככה שבועיים..ושבוע הבא אני ניגש לתיאוריה ובתקווה שאעבור . ואז אני מתכוון להתחיל את שיעורי הנהיגה בכל הכוח ..כפולות.. כי נשארו לי 3 חודשים..אני מתגייס בראשון למאי.. מה דעתכם אני אספיק לסיים ?

Superdror

New member
סביר להניח שתספיק לסיים.

כשאתה בוחר מורה לנהיגה -תוודא שהוא מסוגל לעמוד ביעד הזה מבחינת טסטים ומספר שיעורים. תגיד לו גם שאתה רוצה "מקדם ביטחון" כדי שאם תכשל בטסט ראשון תספיק לעשות את השני לפני מועד הגיוס. מה שאומר, שעדיף לך לסיים בחודשיים את כל הלימודים ובשלישי לגשת לטסט, תוך כדי שיש לך זמן לעשות עוד אחד, לפחות. כמובן, אם תצליח בפחות זמן, מה טוב, כל עוד המורה מלמד אותך את כל הנדרש כחוק.

itays90

New member
תודה

תודה על התגובה אני בקרוב מאוד מתחיל ואני מאמין שתוך חודש וחצי אני אוכל לגשת לטסט כי יש לי את הכסף הדרוש במידה והמורה גם יענה לדרישה שלי לעשות כמה שיותר שיעורים ובמהירות לא תיהיה בעיה ואז יהיה לי חודש וחצי של טסטים..נקווה עלי שלא נזדקק ליותר מידי :] בהצלחה לכל מי שניגש בקרוב!

Haunted

New member
אם יש לך את הכסף

השמיים הם הגבול. הזמינות של הכסף זאת אחת הבעיות העיקריות של לומדי נהיגה. עצה - תקבע שיעור-שניים מראש כל פעם. שלא יצא מצב שתסיים שיעור והמורה שלך יפתח את היומן שלו ויגיד לך שמחר כל היום אצלו תפוס. אני אישית הייתי קובע 3 שיעורים מראש כל פעם.

למעלה