שאלה..

Ron 06

New member
שאלה..

הזמנתי כרטיסים דרך האתר של 'גרבר כרטיסים אונליין' לי ולאח שלי למשחק של מכבי נגד בית"ר דרך הכרטיס אשראי שלו..הביאו לי שם סיסמא אחרי זה ואמרו שאני אקבל לדואר האלקטרוני אישור אבל שכחתי את הסיסמא וגם הדואר האלקטרוני שרשמתי כבר לא ממש פעיל הוא ישן ואני לא זוכר ת'סיסמא שלו.. בקיצור,אם כבר הזמנתי כרטיסים והיה רשום לי את המיקום בו אני אראה את המשחק..אז בדוק שאני בא למשחק אני מביא כרטיס אשראי ונכנס למשחק? לא הזמנתי בחיים דרך האתר בגלל זה אני שואל תודה!

אסִי

New member
רגע רגע... בוא נעשה קצת סדר

הזמנת כרטיסים דרך אתר האינטרנט של גרבר, עד פה הבנתי והכול בסדר. עזוב את הדואר האלקטרוני, זה לא מה שחשוב. מה זאת אומרת אתה לא יודע את המיקום שלך? אתה לא יודע לאיזה יציע הזמנת את הכרטיסים או שאתה לא יודע באיזה כיסא ואיזו שורה אתה אמור לשבת? כי אם אתה לא יודע באיזה כיסא ובאיזו שורה אתה אמור לשבת, זה לא משנה כל עוד לא הזמנת ליציע הכבוד, מהסיבה שאף אחד לא יושב בדיוק איפה שכתוב לו על הכרטיס ואף אחד לא יעיר לך על זה שאתה יושב לו במקום (שוב, אלא אם כן אתה ביציע הכבוד). בעיקרון, אתה אמור לבוא ביום של המשחק עם כרטיס האשראי של אחיך פלוס תעודת הזהות שלו, להגיע אל קופת ההזמנות דרך האינטרנט באיצטדיון עצמו, להגיש את כרטיס האשראי ותעודת הזהות של בעל הכרטיס אשראי, לקבל את הכרטיסים במעטפה (תבדוק שיש בה את מספר הכרטיסים שהזמנת, את היציע שאליו הזמנת ושאין שום בעיות), תחתום על הקבלה שיגישו לך וזהו. זה מה שאתה אמור לעשות ביום המשחק בתכלס כדי לקבל את הכרטיסים. לא צריך שום צילום מהאינטרנט ושום כלום. אם יש בעיה או משהו לא ברור, תשאל חופשי.

למעלה