שאלה אני מסוגל לגעת עם הלשון במרפק, האם זה באמת אמור להיות בלתי אפשרי? האם יש עוד כאלו שמסוגלים?
מ משה חובב New member 26/1/07 #1 שאלה אני מסוגל לגעת עם הלשון במרפק, האם זה באמת אמור להיות בלתי אפשרי? האם יש עוד כאלו שמסוגלים?
R rafagav New member 26/1/07 #2 הכל עניין של גמישות... אין שום דבר זהה בין האנשים. כ"א מעט שונה, גם בזה... הגמישות, ככלל, חשובה מאוד, שהרי מאחורי איזורים לא גמישים מצטברת פסולת!!
הכל עניין של גמישות... אין שום דבר זהה בין האנשים. כ"א מעט שונה, גם בזה... הגמישות, ככלל, חשובה מאוד, שהרי מאחורי איזורים לא גמישים מצטברת פסולת!!
מ משה חובב New member 26/1/07 #3 כן, אבל שמעתי בתור עובדה- שזה בלתי אפשרי. כל אחד ששאלתי אותו אם הוא מסוגל- אמר לי שלא.
מ משה חובב New member 28/1/07 #4 זו עובדה או לא???? האם זה נכון מה שאנשים אומרים, האם נכונה העובדה שדיברו עליה בטלוויזיה, שאי אפשר, בן- אדם לא מסוגל ללקק את הלשון?
זו עובדה או לא???? האם זה נכון מה שאנשים אומרים, האם נכונה העובדה שדיברו עליה בטלוויזיה, שאי אפשר, בן- אדם לא מסוגל ללקק את הלשון?
R rafagav New member 30/1/07 #5 אז אמרו.. אז מה? אם אתה מסוגל ואינך חש כאב אז זה העיקר!! יש רק דבר אחד "זהה" בין כולנו: השוני. אנו שונים אחד ממשנהו!!
אז אמרו.. אז מה? אם אתה מסוגל ואינך חש כאב אז זה העיקר!! יש רק דבר אחד "זהה" בין כולנו: השוני. אנו שונים אחד ממשנהו!!