שאלה

2 Mיכל

New member
שאלה

1. לא הבנתי ממש מה ההבדל בין חלומות צלולים לסתם חלומות שזוכרים. קראתי את המאמר על חלומות צלולים בפורום. 2. אני מסוגלת לשלוט על אם לזכור את החלומות שאחלום בלילה או לא, אבל ברגע שאני נמצאת בחלום ומבינה שהוא חלום אני מתעוררת תוך זמן מאוד קצר. יש דרכים לשנות את זה?

2 Mיכל

New member
אה, ועוד משהו..

אפשר לשלוט על מספר החלומות שזוכרים בלילה? כי ברגע שאני רוצה לזכור חלומות זה מתחיל לי מחלום בלילה, אח"כ 2 ומסתיים ב-4-5. ברגע שזה מגיע למימדים כאלה אני כבר לא נהנית מהחלום, רק נמאס לי להתעורר כ"כ הרבה פעמים בלילה, ואני מספיקה לחלום בכלל (עד הפעם הבאה שאני רוצה לזכור חלום).

ההבדל הוא......

ההבדל בין חלום צלול לחלום רגיל הוא - 1. בחלום רגיל את לא יודעת שאת חולמת ואת בטוחה שאת ערה במציאות, לכן זה פחות כיף. 2. בחלום צלול את יודעת שזה רק חלום, את יודעת שהכל רק דמיון ושאת יכולה לעשות כל מה שבא לך! את פשוט נמצאת בתוך הרפתקה בדמיון, את יכולה לעשות דברים שאת לא תעשי במציאות, לנסות לעוף, לדבר עם התת מודע שלך, לטייל בטירות קסומות, ביער מהאגדות, את נמצאת בעולם של פנטזיה והכל נראה מציאותי, ואת יכולה לעשות כל דבר בלי הגבלות, זה פשוט כיף אדיר
והנה שיטה מעולה לזכור חלומות, ואפילו לא צריך יומן חלומות כי הכל בראש!

2 Mיכל

New member
סבבה, תודה.

הבעיה שלי אבל שונה. חלומות אני זוכרת כשאני רוצה וכמעט בכל חלום אני יודעת שאני חולמת. פשוט בד"כ מרגע שאני מגלה שאני חולמת (לא תמיד זה ישר בהתחלה) ועד שאני מתעוררת עובר זמן מאוד קצר ואין לי "מרחב תמרון"- זמן להשפיע על הפעולות בחלום וכל זה. כי גם ככה אני מתעוררת מהר. אז יש דרכים "לפתח" את זה?

silverhawk

New member
בהחלט - השיטות להגברת הצלילות

שילוב שלהן ושל בדיקות מציאות הוא המתכון לחלום צלול מוצלח. אנא עברי על הערך המתאים בשאלות הנפוצות למידע מפורט על השיטות הללו.

sha na na revol

New member
יש לי שאלה...

הרבה פעמים אני חושב שאני במציאות אבל מצד שני אני ממש 'קיים' בתוך ההרפתקה.... אז כאילו, זה סוג-של צלול?

sickX6

New member
לדעתי זה סוג של צלילות

אתה אולי לא מודע לזה שאתה מודע שאתה חולם אבל איפשהו אתה עובד על תדר (גלים?) שהם לא בדיוק של מצב חלום רגיל. נגיד, קורה מלא פעמים שאתה כאילו יודע דברים שאם זאת היתה המציאות לא היית אמור לדעת...כמו...אתה תקפוץ ממקום גבוה ותגיד לעצמך שיהיה בסדר באדישות ועושה את זה......אז איפשהו אתה כן יודע שאתה חלום.......ובדרך כלל זה חלומות שזוכרים.................................. ההרגשה בהם מאד אמיתית...... ((לא בטוחה אם הבנתי אותך נכון)).

sha na na revol

New member
כן, זה בדיוק איך שאני...

אני אף פעם לא חולם חלומות 'רגילים' כאילו צופה בסרט... אני פשוט לא אומר לעצמי שהסיטואציה אינה אמיתית... אלא אם כן אני מנסה לצאת ממנה...
וכמו שאמרו, זה גם יכול להיות מדהים. חלמתי לפני יומיים שיש לי חמוס מנומר=לבן בתוך עציץ... והלילה חלמתי על סוכריות גומי ענקיות... יש לי הרבה חלומות כאלה שמחים וכיפיים.

sickX6

New member
גם חלומות רגילים הם כיפיים ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

למעלה