מסכימה בהסתייגות קלה...
צ´מע. הכל טוב ויפה לעכשיו. להיום. לימי הרווקות העליזים. א-ב-ל, אחרי הנישואים, כשיש ילדים, כשיש עבודה ומטלות בבית, כשנכנסים לשגרה לחוצה וכמעט אין זמן לבלות יחד, (מה שאני רואה אצל כל כך הרבה זוגות צעירים עם ילדים שעדיין מפתחים את הקריירה) זמן חופשי ופנוי הוא כל כך נדיר שמן הראוי לבלות אותו עם זוגתך ולא עם ידידים / ידידות. אני אישית לא מתנגדת לעניין, כי מי שירצה לבגוד לא צריך ידידה בשביל זה, ואין לי בעיה שלגבר שלי יהיו הרבה חברים / חברות. זה רק מחמיא לי שהרבה אנשים אוהבים אותו ונהנים מחברתו. הבעיה מתחילה כשזה בא במקום הקשר בבית, ולא לצדו. כשאין זמן לאשה, לילדים, לתקן את התריס התקוע אבל יש זמן לערב בבית קפה או למלחמת אקדחי צבע עם הידידה או החברים זה בעייתי.. אבל בעצם זה הרי מעיד על בעיה אחרת בזוגיות.. אני בעד לתת יד חופשית. שיהנה שיבלה, שיחזור הביתה מאושר ומסופק. כי גבר שמרגיש בכלא, יחפש כל דרך לברוח. מה גם שלדעתי האישית - זוגיות בריאה היא זוגיות בה חיים זה לצד זה תוך שמירה על תחומי עניין אישיים, ולא זה בתוך זה בזוגיות מעיקה. נכון, נורא כיף ששני בני הזוג אוהבים אותם דברים ועושים המון דברים יחד, אבל כל בן אדם הוא אינדיבידואל וככזה צריך גם לפעמים את הלבד שלו. גם אם הלבד הזה הוא במחיצת ידידה אחרת. או חבר. I rest my case