אני מתחילה להתחרט בעקבות
כל מה שאני שומעת מאנשים על הבחינות והכל מצד 1 אולי אני רוצה ללכת לבית צבי בגלל שכל השחקנים האמיתים יצאו משהם ומצד שני אני רוצה ללכת כי לומדים שם ומקבלים תעודה שסיימת אכן 3 שנים. חזרתי מהדרמה שלי היום ושמעתי מידיד שלי שהלך להבחן מה עבר עליו ובאמת שלא האמנתי, אבל ככה זה ממה שאני שמעתי הוא עבר חוויה נהדרת והוא היה בסנדא אני אשאל אותו יותר ואני אולי אתחיל להתעניין במה שהוא עשה כי הבנאדם לא מעניין אותי, אבל או שאני אבקש ממנו לרשום פה. בכל מקרה אני כבר חושבת על כיוונים אחרים ואני כמו שציינתי אני שומעת מאנשים שלא כדאי כ"כ בית צבי, שם שם יש לביה"ס אבל לא כולם נהנים שם אז עדיף שאני אתחיל להסתכל לכיוונים אחרים כמו ניסן נתיב מה שהתנגדתי עד עכשיו או יורם לוינשטיין. ובכלל שוב אני אומרת לבית צבי יש כזאת סטיגמה שרק שם תהיה שחקן ולאט לאט אני לומדת שזה ממש ההפך ולא אני לא מחפשת אחר פירסום וזוהר למרות שמי שחושב שזה רק מה שחשוב אז ממש ממש לא! מה שהכי חשוב שיש לך את זה ואתה כשרוני זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב אם אין לך כישרון אז אתה לא שווה ואם יש לך אז יש לך ולמדתי גם מאנשים שאני בקשר איתם שפרסום זה לא הכל בחיים ותמיד ידעתי את זה אבל אני מעריכה את מה שיש לי ואת הכישרון שלי וככה טוב לי ואפילו שאני לא מוכרת אני מסתדרת מי שמכיר אותי יודע מה חבוי אצלי וזה כישרון ענק ובלי להתלהב אני אומרת את זה.