שאלה

hadad1

New member
שאלה

אולי מישהו יכול להגיד לי מהם בגדול המבחני קבלה לבית צבי וכדומה-צריך רקע בתחום? והאם אפשר ללמוד רק שנה אחת בשביל הכיף? תודה אמיר

dalitush

New member
אז ככה

לפי ידיעתי.. המבחנים לבית צבי זה שתי מונולים אחד טראגי אחד קומי כל אחד צריך להיות בערך בין 5-10 דקות אם אני לא טועה ושיר לשיר... האמת בית צבי דורש רקע מוסיקלי..הרבה שם זה שירה.. לפי דעתי זה ממש חסר טאקט ללמוד שנה "בשביל הכיף" כי מה זה שווה? כדאי ללמוד שם 3 שנים רגיל! לקבל תעודת סיום.. ויאללה לאודישנים.. דלית

actress

New member
אני מתחילה להתחרט בעקבות

כל מה שאני שומעת מאנשים על הבחינות והכל מצד 1 אולי אני רוצה ללכת לבית צבי בגלל שכל השחקנים האמיתים יצאו משהם ומצד שני אני רוצה ללכת כי לומדים שם ומקבלים תעודה שסיימת אכן 3 שנים. חזרתי מהדרמה שלי היום ושמעתי מידיד שלי שהלך להבחן מה עבר עליו ובאמת שלא האמנתי, אבל ככה זה ממה שאני שמעתי הוא עבר חוויה נהדרת והוא היה בסנדא אני אשאל אותו יותר ואני אולי אתחיל להתעניין במה שהוא עשה כי הבנאדם לא מעניין אותי, אבל או שאני אבקש ממנו לרשום פה. בכל מקרה אני כבר חושבת על כיוונים אחרים ואני כמו שציינתי אני שומעת מאנשים שלא כדאי כ"כ בית צבי, שם שם יש לביה"ס אבל לא כולם נהנים שם אז עדיף שאני אתחיל להסתכל לכיוונים אחרים כמו ניסן נתיב מה שהתנגדתי עד עכשיו או יורם לוינשטיין. ובכלל שוב אני אומרת לבית צבי יש כזאת סטיגמה שרק שם תהיה שחקן ולאט לאט אני לומדת שזה ממש ההפך ולא אני לא מחפשת אחר פירסום וזוהר למרות שמי שחושב שזה רק מה שחשוב אז ממש ממש לא! מה שהכי חשוב שיש לך את זה ואתה כשרוני זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב אם אין לך כישרון אז אתה לא שווה ואם יש לך אז יש לך ולמדתי גם מאנשים שאני בקשר איתם שפרסום זה לא הכל בחיים ותמיד ידעתי את זה אבל אני מעריכה את מה שיש לי ואת הכישרון שלי וככה טוב לי ואפילו שאני לא מוכרת אני מסתדרת מי שמכיר אותי יודע מה חבוי אצלי וזה כישרון ענק ובלי להתלהב אני אומרת את זה.

שלום לכם

קודם כל לשם הבהרה, אני מתנגדת למשפט "כל השחקנים האמיתיים יצאו מבית צבי"... ישנם מספיק שחקנים מאוד מוכשרים שיצאו מאוניברסיטאות עיוניות לכל דבר כגון אוניברסיטת ת"א (לימור גולדשטיין, רמי ברוך). וזו המלצתי לך, כיוון שתיאטרון רוצה אתה ללמוד "בשיבל הכייף" עשה זאת במקום בו תוכל גם להוציא תואר מעשי. אם תיאטרון הוא לא שאיפת חייך אלא אהבה כתחביב, לדעתי זוהי דרך שיכולה לעזור לך. ומנסיון עם חברותיי בוגרות בית צבי המון המון השקעה נדרשת שם, מעל למצופה, כך ששוב, אם רצון המשחק ואהבת המשחק לא נושמת בכל תא ותא בגופך, שקול את הצעתי בחיוב. מקווה שעזרתי, ולו במעט,
אני.

בהצלחה ../images/Emo13.gif

אין לי מה לכתוב פה אבל אני אכתוב בכל זאת כי אני שונאת לכתוב תגובות קצרות כ"כ...

תגובה לactress

אני שמחה שאת מעריכה את עצמך ואת הכשרון שלך. רציתי גם מתוך התגובה שלך לפנות לאיזשהו משפט שמישהו אמר לי שבמקצוע המשחק זה אולי 10% של כשרון וכל השאר הוא עבודה קשה ואני מסכימה עם זה. ואם את עובדת קשה וממשיכה לשאוף אני מאמינה שתצליחי בית צבי או לא....

actress

New member
כמו 90% מאמץ לפי דבריה של חנה לסלאו

איזה מותק! תודהההה לגבי בית צבי אני מתחילה לחפש מקומות אחרים ושוב תודהההה וגם לך המון בהצלחה!

stars

New member
שאלה

אם לא מתקבלים לבית צבי, אפשר לנסות שנה אחרי זה?

למעלה