שאלה

Don Quixote1

New member
שאלה

אני אף פעם לא הייתי בבלוג הזה קודם אבל יש לי שאלה שממש מעניינת אותי והכי טוב לשאול אותה פה.. נגיד הייתם עכשיו מקימים להקת רוק.יש מקום לסולן(לא משנה הכלי),גיטריסט מוביל,בסיסט ומתופף ואם בא לכם עוד אדם אחד על איזה כלי שאתם רוצים. עכשיו אתם יכולים לקחת את כל המוזקאים שהיו א פעם בתולדות הרוק..את מי הייתם לקוחים לכל כלי?

strangebrew

New member
זה פשוט ../images/Emo13.gif

קלפטון על הגיטרה, ג'ק ברוס על הבאס והשירה, ג'ינג'ר בייקר על התופים. אה, רגע, עלו על זה לפניי
ואם נדבר על זה ברצינות רגע, אין שום סיכוי בעולם שאני אצליח לענות על שאלה כזאת ברצינות. לא בלי לשנות את התשובה שלי 4 פעמים בדקה.

strangebrew

New member
ולהמשיך אחר כך עם עשרת השירים

להגנתי ייאמר שזה היה משעשע לאללה.

melancholy man

New member
../images/Emo13.gif כל עוד לא מגיעים לספרים

הכל בסדר, ושמישהו יוציא אותי כבר מעולם "נאמנות גבוהה" הזה... איש רע ניק הורנבי, איש רע..

Prozak Blues

New member
בוס תזכיר לי שנייה

אתה זוכר מי זכה בתחרות הזמרים שעשינו פה פעם?

melancholy man

New member
ריצ'י בלקמור? ../images/Emo13.gif

לא זוכר, נדמה לי פלאנט, או ששוב הזיכרון שלי נדפק... אגב, גרימבל, אם אתה קורא את זה, אני עדיין מחכה לתחרות נגני המסרק שלא לדבר על טורניר סולו חמת החלילים גדול...

וינסנטי

New member
חרוש, טחון, בלתי אפשרי...

אבל דוגרי, זה כיף, יאללה, בואו ננסה: תופים- עכשיו אני אלך על
ביל ברופורד
, שעדיין לא הצלחתי למצוא מישהו כ"כ אלגנטי וטכני כמוהו :) בס-
כריס סקוויר
וכל מילה מיותרת. קלידים- שיהיה
ריק וויקמן
, כי בדוגרי הוא הכי טוב. פשוט תקשיבו ל"i get up, i get down" של יס ותבינו :) גיטרה- או קלפטון או גילמור או הנדריקס או פייג' או בלקמור או קנופלר או טאונסנד... תחליטו אתם
זמר-
איאן גילאן
, בגלל צ'יילד אין טיים :)

iti4

New member
חדש כאן....

קראתה לי את המחשבות (אבל את תפקיד הבאס הייתי נותן למישהו אחר אולי פסטוריוס או פול ג'ונס)

Welsh

New member
טוב נו...../images/Emo13.gif

גיטרה מובילה- אריק "סלואוהנד" קלפטון, אני יכול לכתוב כל מיני נימוקים, אבל הכי נכון יהיה שאני claptonmaniac , אין מה לעשות
גיטרת ליווי-פיט טאושנד, המלך הבלתי מעורער של הרית'ם גיטר, אחראי לריפים הממכרים ומקפיצים כאחד בשירים של "המי". באסיסט-ג'ק ברוס, הוא כל יכול הבחור, יכול לנגן רוק, ג'אז, בלוז והוא גם עושה זאת היטב (הוא גם יכול לשיר ולכתוב נהדר, אבל נעזוב את זה כרגע). מתופף-רינגו סטאר, סתאאאאאאם, דאג קליפורד, המתופף של CCR, אולי הוא לא אחראי על הגיטרות של הלהקה, אולי הוא לא הסולן של הלהקה אבל הוא חלק בלתי נפרד מחטיבת הקצב מן המוצלחות שהיו מעולם. סולן -אריק בארדון, אחד הזמרים האוהבים עלי, הקול והנשמה של ה'אנימלס', יודע לצעוק, יודע לצחוק ויודע לתת שואו. מיותר לציין שעוד עשר דקות הרשימה יכולה להשתנות

Welsh

New member
עוד קומבינציה

סולן+גיטרת ליווי- ג'ף לין, חבר בthe move מייסד elo ושותף בtraveling wilburys , אני ממש נהנה לשמוע אותו, יש לו יופי של קול. גיטרה- קרלוס סנטנה, "ועכשיו למשהו שונה לגמרי", הא?
שמעתי עכשיו במקרה כמה רצועות מהאוסף עם היונה, פשוט גיטריסט גדול, אין לו בדיוק סגנון, יש את המשפט שמלנכולי כתב פה מספר פעמים ומשום מה אני לא זוכר אותו לגמרי (מישהו לא עשה ש"ב...), בכל אופן, הוא די נכון, יש בנגינה של סנטנה קצת מהכל. באס- ג'ימי פייג', מטעמי נוסטלגיה
תופים-בוטץ' טראקס, אחלה של מתופף, לא רק שהוא עושה את העבודה כראוי, במידה והגיטריסט חולה בשפעת לפני הופעה, הוא יכול לסדר את האחיין שלו כbackup.

giloni

New member
יאללה משתטים אז עד הסוף

גיטרה - ג'ון רנבורן בס - דני ת'ומפסון (לא אלקטרי, את יודעים Up Right כמו שצריך) תופים - מייקל ג'ילס (קרימזון) קלידים - ריצ'רד וויקמן הנה חיברתי לכם הרכב שאני באמת חולם לשמוע אותו פעם אבל אם להיות יותר ראליים או מקצוענים: ג'ון הייסמן - גדול המקישים לטעמי ג'ף בק - גיטרה טוני לוין - בס וקלידים...... הייתי שם שוב את וויקמן אבל הוא לא מתאים תרבותית להרכב הזה, אז אנחנו נלך על בריאן אוגר יקי

giloni

New member
אני מחליף את הקלידן

גרהאם פילדס - למיש לא יודע זה שמקלדד לRare Bird או דייב סטיוארט יקי

אז גם אני אצטרף

נבחרת החלומות שלי: סולן - ליטל ריצ'רד גיטריסט - סטיב ג'ונס קלידים - סליי סטון מתופף - קארל פלמר בסיסט - גיזר בטלר תאמינו לי אלה, היו אוכלים חיפושיות בלי מלח, מרסקים אבנים עם השיניים ומשגרים את משינה ברכבת לילה לקהיר.

bibi50

New member
בחירה נהדרת

ג'ון הייסמן - גדול המקישים לטעמי ג'ף בק - גיטרה טוני לוין - בס הבעיה היא הקלידן.... אלא שאם רוצים שני צפורים במכה אחת הרי המתאים ביותר הוא סטיב ווינווד שיודע גם להפעיל את מיתרי קולו מלבד היותו בעל שליטה על רוב כלי הנגינה ומלחין נהדר

joshua25

New member
יש לי יש לי יש לי

סולן - ג'ון לאוטון ("Lucifer's friend", "Uriah Heep") גיטריסט - ריצ'י בלאקמור ("Deep Purple") בסיסט - כריס סקוויר ("yes") קלידן - ג'ון לורד ("Deep Purple") מתופף - פיל קולינס ("Genesis")

למעלה