שאלה..

יובי14

New member
שאלה..

לפני יומיים חלמתי חלום צלול שהפחיד אותי מאוד.. החלום: ישנתי במיטה שלי ופתאום אני שומעת את אחותי קוראת לי.. היא עושה את זה הרבה בימי שבת אז חשבתי שזה סתם יום רגיל ואז אני לאט לאט מתעוררת.. בהתחלה החדר שלי חשוך ואני רק שומעת אותה קוראת לי ואז אני רואה אותה והיא נראית קצת מוזר.. אחרי כמה שניות אני כבר רואה את כל החדר והוא בדיוק אותו דבר חוץ מזה שבמקום טלוויזיה ומראה קטנה יש לי טלוויזית פלסמה ענקית.. ישר ידעתי שזה חלום וניסיתי לעשות בדיקות כמו לנסות לגרום למשו לזוז או להחליף צבע אבל שום דבר לא קרה.. למרות זאת ידעתי שזה חלום.. אחותי הייתה קצת מפחידה ורציתי לצאת מהחלום .. בהתחלה רציתי לקפוץ מהחלון בחדר אבל פחדתי מדיי ואז התיישבתי על המיטה והתחלתי לחשוב.. ואחותי פתאום אומרת לי לבוא להסתכל במראה.. אמרתי לה לא כי שמעתי שזה מאוד מפחיד ואז היא הראתה לי את הציפורניים שלה וצבטה אותי.. בדרך כלל היא עושה את זה שהיא כועסת עליי ובחלום היו ציפורניים כמו של מכשפה ואני ממש פחדתי אבל אמרתי לעצמי שזה רק חלום והכל בסדר.. קרו עוד כמה דברים אחר כך..ואז התעוררתי.. פחדתי לחזור לישון אחר כך.. אז אחרי החפירה של החלום השאלה.. יש לכם דרכים לצאת מחלום בלי לקפוץ מאיזה גג או משהו קטלני כזה ? ודרך אגב הייתי רגועה מאוד בחלום למרות שפחדתי.. אז בהתחלה ניסיתי לשנות אותו ולא הצליח לי..

Bluescale

New member
פחדים ושליטה

קיים קשר ישיר בין רמת השליטה לפחדים בחלום, אני מציע לקרוא את הספרון שלי

silverhawk

New member
תשובה

קודם כל, לגרום לחפצים לזוז או לשנות את צבע הקיר הן לא בדיקות מיצאות טובות. ככל שהדבר אותו את מנסה יותר 'על טבעי', כך יפחתו סיכויי ההצלחה שלו. בדיקות מציאות מומלצות הן מבחן הקריאה או השעון וכו' (פירוט בFAQ). לגבי יציאה מחלום, יש דרכים לעשות זאת (כגון ספירה לאחור מ-10 תוך אמונה אמיתית שב-0 תתעוררי או שכיבה ועצימת עיניים), אבל למה שתעשי את זה? לא עדיף לנססות ולהנות מהחצלול.

יובי14

New member
תודה..

אבל זה היה חלום ממש מפחיד ולא הצלחתי לשנות אותו.. וניסיתי לעשות עוד בדיקות מציאות כמו עם השעון או לקרוא אבל שום דבר לא הצליח.. תודה בכל מקרה =]

silverhawk

New member
לא תמיד מצליחים לגרום לדברים לקרות

הדבר החשוב הוא לזכור שהכל בדימיון שלך ושדבר לא יכול להזיק לך. ולגבי בדיקות המציאות, קצת קשה לי להאמין שאם ביצעת אותן כמו שצריך הן לא עבדו. תוכלי לתאר מה עשית?

למעלה