שאלה...

שאלה...

היי דנה. חשבתי עלייך הרבה בסוף השבוע.... השבוע, בעקבות משהו שאמרה לי אחת התלמידות שלי, שמתי לב שמהיום שאני עם זיו, אין לי דרום בבית. אנחנו תמיד גרים בבתים, שהעיקר בהם זה צפון ואו מזרח או מערב. למשל, בכל הבתים שגרתי בהם ב- 9 שנים האחרונות, הדרום הוא קיר החפיפה עם השכנים. הסלון שלי תמיד פנה או צפונה, או מערבה. השבוע "נפל לי האסימון", שאם אני רוצה שמש, אני צריכה בית שהוא דרומי יותר. אני מזל תאומים 25.5.76 וזיו מזל סרטן 25.6.71. זה אומר משהו? שבוע מקסים. יעל

דנה A

New member
../images/Emo13.gifתשובה...

היי יעל, טוב לראות את זיו פניך
מעניין איך שמת לב באמת לדפוס, גם אני שמתי לב לדפוס דומה בבחירות של אנשים את ביתם. בדכ' משתקפת בעייתיות מסוימת אשר מלווה את החיים ומופיעה גם בפוטנציאל של הבית זה בא לידי ביטוי גם בבתים חדשים, שהדיירים זה עתה קנו, גם בדירות שונות שבחרו, בבתים שעדיין לא בנו (וקיימים רק בתוכנית) לגורל שלנו דרך שכזו לחזור על עצמה בצורות שונות, כך אני מאמינה, אחד מזין את השני, האם הבית השפיע או שמא אנחנו בחרנו בבית אשר ישקף לנו ויחזק לנו את ה"רגישויות" שלנו.? ובכן, התשובה לדעתי היא שהקשר באמת הוא דו-סיטרי, לכן השימוש בפנג שואי כל כך חשוב, זו הדרך היחידה שבא ניתן להשפיע על הקארמה, וזה מה שכ לכך נפלא בפנג שואי. ניתן לראות בדרום את שמחת החיים, האש, החברתיות, היאנגיות, התלהבות ופתאום את מחפשת את זה יותר.. את הצפון מסמלים המים, החורף, הצורך בלמידה חקירה, חקירה לעומקם של דברים, גם משיכה למיסטיקה, התכנסות וכו' זה ברמה הראשונית ברמה האישית- יש גם לבדוק את מפות הבתים, לראות איזו אנרגיה מאפיינת את דלת הכניסה, איזו את חדר השינה, את מרכז הבית - זה יכול להיות מעניין!!! ערב מקסים דנה

מרתק...

הצפון באמת מאוד מתאים לי.. צורך בלמידה, חקירה, מיסטיקה וכו'... יחד עם זאת, דלת הכניסה שלי היא באמת דרום... האמת, שאני לא מחפשת את זה יותר. אני מחפשת את השמש... היא מאוד חסרה לי, ובית בצפון הוא בית קר יותר מאשר בית בדרום... האם יהיה נכון, כבר עכשיו לבנות מפה קצרה שתגיד אילו כיוונים צריכים להיות בבית הבא?

דנה A

New member
הצפון והדרום

הי יעל, אכן זה באמת מרתק, אני מגלה שוב ושוב כיצד המפות של הבתים, משקפות את הבחירות שלנו בתחומי החיים השונים. רואים על רצף הזמן כיצד הבתים אותם אנו בוחרים - משקפים את כיוון החיים שאנו פונים אליו, הבית משמש כמראה לעיתים, למצבנו בחיים. כאשר אנו בתקוופות טובות יותר בחיים, בוחרים בתים אשר תומכים בדרך זו, שמחזקת את תחומי החיים הספציפיים הללו בתקופות קשות יותר - אנו בוחרים בתים עם פוטנציאל יותר "מאתגר".. מבחינת הכיוונים כמובן שרצוי שיהיה דרום בבית, ובכלל רצוי בית עם 4 כיווני אויר, אבל במציאותנו אין הרבה מכך. למעשה החשוב יותר הוא שהתנאי השטח יתמכו בבית, שלבית תהיה מפה מבורכת אשר תומכת בבריאות ושפע, בכל התחומים. לצערי אין מפה קצרה.. והכיוונים שצריכים להיות בבית, הם כיוונים שיהיו בעלי פוטנציאל חיובי ומבורך, ומאחר ולכל בית ישנו את המפה שלו, לא ניתן להרכיב מפה, כמובן שניתן לומר אני רוצה את המפה המבורכת של העידן, כשתנאי השטח שלו תואמים למפה, אך למצוא עי' כך בית, יהיה קצת בעייתי.. וכמובן שאין את הבית האידיאלי, בחיים כמו בחיים יש הכל מהכל, וטוב שכך.. לכן צריך למצוא את הבית בעל הפוטציאל החיובי ביותר, שתומך גם בבני המשפחה. שחדרי בני הבית, יהיו ממקומים בסקטורים התומכים בבריאות, מע' יחסים, שמחת חיים, זוגיות וכו', כל בן משפ' וצרכיו הוא. כמובן שיש צורך וחשוב לא פחות, שהבית גם יתאים מבחינה פונקציונלית לצרכים שלכם, שיתקיימו ההעדפות האישיות (כיוונים מוארים כמו שציינת וכו') ואז כל השיקולים, כל ההעדפות, כל הבחירות, כל ה"אנרגיות"- כולם צריכים להכנס תחת קורת גג אחת

anat36

New member
דנה, איך אפשר לדעת

אם הבית הוא בעל פוטציאל חיובי, שתומך גם בבני המשפחה?

דנה A

New member
כמובן שזה מורכב..

קודם כל אם לבית פוטנציאל חיובי, אחת הדרכים העיקריות היא בדיקת מפת הכוכבים המעופפים, ברמה הראשונית... אם כוכב העידן נמצא במיקום מים וזוכה להפעלה טובה, כמובן שאם הוא בחזית, זה האידאלי..כוכב העידן, במיקום הר, זוכה לתמיכת הר טובה ואיכותית שינה על כוכבי הר חיוביים, זמינים, ותומכים באופן אישי בכל אחד מבני המשפחה בדיקת כל חדר בחלוקה קטנה להעצמת הפוצניאל של הישן במיקום זה.. שהבית יהיה מונח עד כמה שניתן עפ'י אסכולת הצורה, ויזכה לתמיכה זו. שהכוכבים החיוביים יהיו מופעלים בבית, זא' שהסקטורים בהם נמצאים כוכבים חיוביים וזמינים יהיו סקטורים חשובים בדיקת כוכב ההר אשר נמצא בדלת הכניסה + מס' הקואה של כל דרי הבית.. ישנן גם בדיקות מעמיקות יותר, למשל עפ'י השואן קונג דה-גואה, (שזה ממש מורכב ולא ניתן להסבירו על גבי הרשת..) 4 פילרס, צ'י מן דונג'ה ישנן בדיקות רבות, כמובן שכל מקרה לגופו..

למעלה