שאלה

• פותח הנושא Sid
  • פורסם בתאריך

Sid

New member
שאלה

אני כבר המון זמן לא שומע טראנס, כי אני לא מוצא אלבומים חדשים ששווים משהו, ונראה לי בעצם שהטראנס שאנחנו או אני לפחות רגיל אליו- נכחד לחלוטין כי נכנסתי לפסיישופ ובמצעד של האלבומים 9 מתוך 10 האלבומים בצמרת הם מז'אנר הפרוגרסיב טראנס שאני די לא סובל, אז אני רוצה לשאול אתכם שאלה- האם הטראנס הפסיכדלי מת?

The Wonderboy

New member
קבל המלצה ממני ..

תשמע מה שאתה אוהב ולא מה שחדש .. אני בטוח שיש עוד איזה חצי מיליון אלבומים פסיכודאליים ששוחררו בשנים שעברו, ועדיין לא שמעת ונהנת מהם .

Sid

New member
האמת שכבר חרשתי על

כל האלבומים הכי טובים בין השנים 94 עד 2002 שמאז השנה הזאת כמעט ולא יצאו אלבומים טובים- והרשימה של ה800 אלבומים שיש לי תוכיח זאת. אני פשוט לא בטוח אם בשנים האחרונות כן יש פה ושם הפתעות למרות שנתקלתי בכמה טובים (גרג און ארת', אוסלוט, פסייקובסקי וכו')...

psychopsy

New member
אם בא לך קבל עצה ממני גם...

תאזין לסאומי טוב.. ואני לא מתכוון רק לפינית אלא גם לאמנים אוסטרלים, שבדים, דנים בעיקר שעושים סאומי חזק ביותר ומגניב... סגנון מאוד לא מוכר ולא שגרתי בכלל!! המון מתבססים על צלילי הגואה שאנו כל כך אוהבים אבל האווירה היא אווירת סאומי מגניבה... קיצר ממליץ לך מאוד להתמקד בעניין ואם אתה צריך עזרה תפנה אליי בסופי שבוע אני לעיתים פה

Sid

New member
את האמת?

תמיד כשנכנסתי לפה לא הבנתי מה זה הסאומי הזה שאתם מדברים עליו כי לא נתקלתי במונח הזה באתרים אחרים. אתה יכול לכתוב את המילה באנגלית, ולתת דוגמאות לאלבומים מהתת-ז'אנר הזה?

psychopsy

New member
soumi

זה בעצם כמו להגיד פיני או בקיצור funkedelic trance כמו שציינתי לא רק אמנים מפינלנד אלא אמנים ממקומות אחרים אם אתה רואה תהודעה דבר איתי בפרטי!

Rasta Kosta

New member
אתה בטח מכיר אבל

במקרה שלא,תשמע את PENTA האומן הכי תותח בשנים האחרונות לדעתי

גם פיוריוס על הגל בזמן האחרון

האלבום האחרון שלו מצוין ובטראקים האחרונים יותר שלו אפשר לשמוע השפעות של פסייקובסקי מה שיצא בטומאטוגאן, וכמובן מה שיצא בפיס פור דה וויקד עם כל החבריה הרוסים

למעלה