שאלה ...

MiS liz

New member
שאלה ...

שלום לך לפני 9 שנים מת אבי בעקבות מחלת הסרטן לאורך כל תקופת מחלתו הייתי רק איתו לא רצתי לזוז\ מי ממנו כמה שנים אחרי המוות וגם כיום אני מרגישה אותו את אבי איתי אני מרגישה שהוא גם מגן וגם מסתכל ושומר אני מרגישה כוחות אבל לא יודעת איך לפתח אותם הוא לכון אותם חוץ מי זה יש לי הרבה "פרוטקציה " שם למעלה 2 הסבאים והסבתאות גם מתות. אין לי ממש שאלה אלא 1 איך באמת אפשר לדעת עם יש בי איזה סוג של כח 2 איך לנתב אותו לצרכים שלי.?

שלום לך מיס ליז ברוך בואך../images/Emo24.gif

היי!!! מס´ 9 עבורי אומר המון. זהוא מס´ של הגנה מס´ של סגירת מעגל ותקופת חיים. מס´ 9 מזכיר לי את מגן הדוד שלנו בתלת מימד שמכונה היום בפינו בתור ה,מרכבה". אביך לא עזב אותך מכוון שנשמתו נמצאת איתך כל הזמן.יתכן שברגע שתחליטי לשחרר אותו הוא יעלה מעלה ויוכל לכוון אותך בעוצמה עוד יותר גבוהה. אני מאמינה שברגע שאת תהיי בשלה את תדעי בדיוק איך לפתח את כוחותיך. בכל אופן לכולנו יש כוחות פשוט שכחנו איך להשתמש בהם. אני מקווה שתדעי גם אל מי לפנות תוך כדי חיפושיך רק דעי שהמון מכשולים יעמדו בדרכך, את תצטרכי ללמוד להבדיל בין הטוב לרע. ראשית עליך לשאול את עצמך אם את באמת רוצה לצאת לחיפוש ולמסע אל ניבכי נשמתך מכוון שכשמתחילים במסע אין דרך חזרה... דבר נוסף הכח שתגלי לא אמור לשרת את צרכייך האישיים אלא את אמורה להבין שהכח שתגלי אמור לעזור לך ולאנושות כולה אז אם אנחנו יוצאים מנקודת מבט של אני רוצה לשלוט בכח אז הנקודה הזו מוטעת מראש. לגבי מהם הנתיבים בואי נחכה ונראה בסבלנות... הרבה אור ואהבת אמת ללא תנאי מיכל

למעלה