שאלה...

s u p e r t a l

New member
שאלה...

רציתי לדעת אם תהייה עונה חדשה לסדרה, אולי דור ההמשך, משהו?? אשמח אם תענו לי- טל=)

CharmedRulez

New member
עונה חדשה בטוח לא תהייה, אליסה ורוז

כבר עסוקות בפרוייקטים חדשים (אליסה בצילומי סרט חדש ופיתוח סדרה חדשה ורוז בכמה סרטים), הולי כרגע ילדה את בנה השני (ריילי) ואין שום רצון שהוא מצד הCW להחזיר אותן למרקע. יש אתר מעריצים (www.thecharmedSons.com) שפועל רבות למען ספין אוף שיעסוק בוויאט וכריס - דור ההמשך בעצם. הם אפילו שכרו שלט חוצות מול משרדי האולפנים הראשיים למען ההפקה. אבל בינתיים כלום לא קורה עם זה [למרות שהדבר הובא לתשומת ליבם של דרו וווס אשר מאוד מאוד תומכים בעניין]. מקווה שעזרתי :)

barhenhalliwell

New member
לא שידוע לי.

הייתי שמח אם היו מוציאים סרט או משהו בעוד כמה שנים.

flying eagle

New member
אני דווקא חושבת

שהסדרה עצמה, מיצתה את עצמה. עוד לפני עונה 8. וסרט סתם כבר יהיה אובר-מיצוי. כמו ללעוס מסטיק שאיבד את הטעם שלו. עכשיו, סדרת ספין על "דור ההמשך" זה כבר משהו אחר, כי זה כבר לא על המכושפות, זה על הבנים שלהן (של פייפר..), עם דמויות חדשות ואפשרויות חדשות לגמרי. וגם זה ימצה את עצמו בסוף (4 עונות אני נותנת עד למיצוי..) אבל קודם שיהיה... זה לא אומר שאם יצא סרט אני לא אלך לראות אותו...

barhenhalliwell

New member
אני לא חושב שסדרת המשך תהיה

באמת מעניינת. כי סך הכל, מכושפות היא סדרה די סגורה, והכותבים די מיצו כל אפשרות לדמויות אחרות. כלומר, אם באמת תהיה סדרה כזאת, מול איזה רוע הם כבר יוכלו להתמודד? שוב יוציאו איזה שד עתיק שהמקור כלא ? איזה שד נחות שימיר את המראה שלו לשל אחת הדמויות בשביל להגיע לספר הצללים ? הכותבים די התפרעו במשך כל העונות והשתמשו בכל רעיון אפשרי עד כדי מיחזור, ולכןן אני לא רואה איך הם יציחו לייצר משהו חדש שלא נראה עוד בצ'ארמד-וורס (לא מאמין שהרגע כתבתי את המילה הזאת..)

Elsewhere

New member
אני מסכים.

בדיוק היום ראיתי את 513, House Call/Obsessions, שהיה הפרק הראשון, או אחד הראשונים, שאמר "נתייחס למכושפות כאילו הן בנות-אדם ולא מכשפות, וככה נהרוג אותן!" [אני לא מחשיב את 511, כשקול השתמש בחוק נגדן]. סרט יכול להיות מאד מושך אם יעשו אותו ענקי. כלומר, לא שוב "הקרב הכי גדול שאי פעם יהיה", אבל משהו סטייל The Day the Magic Died, שיהיה איזה משבר כלל-כישופי שידרוש את שובן של המכושפות [בתור אמהות שפרשו, במידה כלשהי]. או אולי איזה משהו שמחזיר אותן לעבר, שהן יהיו צריכות להתמודד עם כל ההשלכות של אנשים שיודעים על הכישוף שלהן [וזה לא סגור רק לאנשים שראינו בסדרה, כי ברור שהן עושות יותר ממה שראינו שם, אפילו מן המשתמע מהסדרה]. ותמיד אפשר להחזיר דמויות מתות, או משהו בכיוון. אבל קודם צריך הפסקה ומנוחה.

s u p e r t a l

New member
האמת שאני מסכימה איתך

אבל נכון לעסו, אבל אני חושבת שז ממש רעיון מעולה לעשות על דור ההמשך, וזה סוג של המשך לסדרה. אם יצא סרט זה יהייה רעיון ענק.

אם כבר דיברת על סרט

אז אם כבר היו עושים שסרט הייתי רוצה שאיכשהוא פרו תחזור לחיים או שיראו את הרוח שלה כי שאנן פשוט הייתה חסרה ואמת לא אהבתי את פ'ייג (רוז) נכון שהיא לא החליפה את שאנן אבל היא הייתה מין איזו השלמה של עוד אחות אחת.

TheRainMaker

New member
אני בעד ספין אוף על וויאט וכריס.

ואולי גם על איזה אח שלישי שגורם צרות (של ממש, לא כמו פיבי
) אבל זה חייב להיות שונה מאוד ממכושפות, כאילו סדרה חדשה לחלוטין אם זה מבחינת סגנון צילום, עלילות וכו' וכו'...

../images/Emo45.gif

האמת שלא צריך אח שלישי.. כי יש את כריס שהוא כאילו הפחות מוכשר.. ולעשות סדרה קצת יותר מצחיקה ופחות דרמתית.. משהו שיזכיר למשל את הבריטי המצחיק ההוא שבא להתחתן על פייג'..

flying eagle

New member
אני מוחה!

"כי יש את כריס שהוא כאילו הפחות מוכשר" עם מראה שכזה באמת צריך כישרון??
וחוץ מזה הוא גם מוכשר בדרכו שלו...........................

TheRainMaker

New member
מצטרף למחאה../images/Emo68.gif

חחח אז שלא יהיה אח שלישי,אז לפחות איזה בן דוד...הבן של פייג' אור סאמטינג
בפרק סיום היו איזה תריסר ילדים, לא פייר להשתמש רק בשתיים

TheRainMaker

New member
^&%^$#$% לא מתקנים אותי../images/Emo11.gif

אני אשלח עלייך את פייפר תקפיא לך מקומות רגישים

עונה 8 היא העונה האחרונה שבה..

מסכמים הכל מ-א' עד ת' כולל מה יהיה בעתיד וכמה ילדים יהיו לכולם ואיך כולם יראו זקנים. אחרי כל זה אין מצב לדור המשך

למעלה