שאלה

שאלה

על פי מה שהבנתי, על מנת שעבודת הפוליסים פה תיעשה בצורה הטובה ביותר הם אמורים לשמור על דיסקרטיות ולא לחשוף את עצמם כלפי ציבור הגולשים. אני אישית יודעת שחלק מהפוליסים פה כן מערבבים בין תפקידם פה לבין יצירת קשר עם הגולשים מפה- אם זה דרך ניק אחר שהם גולשים בו וגם בלי זה. אז מבלי להיכנס לפרטים אישיים אני חושבת שמי שבחר להיות פוליס צריך להבין שעם התפקיד כרוכים יתרונות וחסרונות. אנו ציבור הגולשים רוצים וצריכים להאמין שאין פה אפליה ושהם עושים עבודתם נאמנה ללא משוא פנים. ( לשמור עלינו מפדופילים, לדאוג שלא תהה חשיפה וכו') עקרון האמון במדיה כל כך פרוצה וחשופה הוא עקרון חשוב. אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין פה שום פרטים אישיים או מידע אישי אלא משהו שמפריע לי ולעוד כמה אני בטוחה אפרת

צודקת../images/Emo45.gif

אני אישית גיליתי שX וY פוליסים (הם בעצמם גילו לי המלעונים), ואין לי שום הערכה כלפיהם בתור בני אדם. הם עושים חשבונות בניקים ה"גלויים" שלהם ולא שומרים על כללי ההתנהגות בתור עצמם. אבל כנראה זה משקף את מה שקורה במדינה שלנו...

אחותי גלי ליייייייייייייי חחחחחחחחח

מי מי הם חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליך אני מטורפת עליך שריי אני אוהבת אותך מהלב והנשמהההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo25.gifכפרונייייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

עד 23:30 חיכיתי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מבריזנית!!! טוב נלך להכין שוקו להעביר עוד חצי שעה בעבודה
חיחיחיחיחיחיחי

למעלה