שאלה..

בררוש

New member
שאלה..

איך קוראים לזאתי שהישתתפה בקליפ שלהם - תני לי סיבה ? ושם מלא שלה .. בבקשה תענו לי [: תודה, בר.

lililulu

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo27.gifשאלון../images/Emo37.gif

שם: גיל: מה שלומך? את/ה לבד כרגע? מי איתך? מה התוכניות שלך להיום? |זה או זה מים או מיץ? מיץ או קולה? ביצפר או אוניברסיטה? ישיבה או עמידה? לישון או להתעורר? לעבוד או ללמוד? אופי או יופי? חכמה או חוש הומור? לדבר או לשתוק? לשיר או לרקוד? 0 או 1? כוכב נולד או נולד לרקוד? מחשב או טלוויזיה? יום או לילה? סתם שאלות את/ה הומו/לסבית? מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? את/ה מאמין/ה בעצמך? אוהב/ת ללכת לביצפר? משקיע/ה בלימודים? ציונים טובים? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם מי? את/ה שר/ה במקלחת? מעשן/ת סיגריות? שותה אלכוהול? מעשן/ת נרגילה? לוקח/ת סמים? היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? את/ה מאמין/ה לזה? שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? את/ה מאמין/ה בזה? מאמין/ה באלוהים? הולך/ת הרבה למועדונים? מבלה הרבה עם חברים? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת? נהנת מהשאלון? תודה שהשתתפת

lililulu

New member
להלהלה עונה לעצמי../images/Emo3.gif

שם: אמית גיל: 15 מה שלומך? הכל סבבה! את/ה לבד כרגע? במחשב כן בבית לא מי איתך? אבא גם בבית! מה התוכניות שלך להיום? לישון לישון לישון ו...לישון! חחחח סתם לא יודעת
זה או זה מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה
ביצפר או אוניברסיטה? ביצפר ישיבה או עמידה? ישיבה לישון או להתעורר? לישוןןן
לעבוד או ללמוד? לעבוד אופי או יופי? אופי חכמה או חוש הומור? גם וגם
לדבר או לשתוק? לדבר
לשיר או לרקוד? לשיר 0 או 1? 1 כוכב נולד או נולד לרקוד?
כוכב נולד
מחשב או טלוויזיה? מחשב יום או לילה? לילה סתם שאלות את/ה הומו/לסבית? לא!!!! מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? חיים שלהם שיחיו אותם כמו שהם רוצים...למה שאני יפחד מהם? הם אנשים רגילים לגמרי! את/ה מאמין/ה בעצמך? ככה ככה אוהב/ת ללכת לביצפר? לא חחח משקיע/ה בלימודים?לא חחח ציונים טובים? לא חחח איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? איפה שאני
עם מי? עם ערן
חחחח סתם עם הילד הסודי שלי
את/ה שר/ה במקלחת? לפעמים
מעשן/ת סיגריות? מעט... שותה אלכוהול? לפעמים... מעשן/ת נרגילה? לפעמים... לוקח/ת סמים? לא!!!! היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? לא
שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? כן את/ה מאמין/ה לזה? כן שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? כן את/ה מאמין/ה בזה? לא כל כך מאמין/ה באלוהים? כן הולך/ת הרבה למועדונים? לא הרבה אבל הולכת מבלה הרבה עם חברים? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? כן איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת? מצויירים
וקומדיות ומתח ואימה...הכל בקיצור! נהנת מהשאלון? כן! תודה שהשתתפת

../images/Emo220.gifעונה

פטל חמי עונה=] שם: שני - פטל גיל: 14 + מה שלומך? מושלם=] את/ה לבד כרגע? לא מי איתך? המשפחה מה התוכניות שלך להיום? נמנמ שום דבר מיוחד |זה או זה מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ ביצפר או אוניברסיטה? בצפר ישיבה או עמידה? ישיבה לישון או להתעורר? לישוןן לעבוד או ללמוד? ללמוד אופי או יופי? אופי חכמה או חוש הומור? חכמה לדבר או לשתוק? לדבר לשיר או לרקוד? גם וגם 0 או 1? 1 כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מחשב או טלוויזיה? מחשב יום או לילה? יום סתם שאלות את/ה הומו/לסבית? לאא מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? לא דעת... את/ה מאמין/ה בעצמך? לא=[ אוהב/ת ללכת לביצפר? ממ... משקיע/ה בלימודים? כן.. ציונים טובים? כן.. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בהופעה של הבויזז עם מי? עם חברות את/ה שר/ה במקלחת? חח לאא מעשן/ת סיגריות? לאא שותה אלכוהול? לאא מעשן/ת נרגילה? לאא לוקח/ת סמים? לאא היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? לאא שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? עאא?! את/ה מאמין/ה לזה? לאא שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? שטויות... את/ה מאמין/ה בזה? לאא מאמין/ה באלוהים? בארור הולך/ת הרבה למועדונים? לא=[ מבלה הרבה עם חברים? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? כן לי [?!] זה כבר קה... איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת? הכול... נהנת מהשאלון? מממ כן=] פטל חמי=]

עונה .

שם:רותם . גיל:15 , עוד מעט . מה שלומך?הכל טוב . את/ה לבד כרגע?לא . מי איתך?אח שלי , אמא ואבא , ו-2 אחיות שלי . מה התוכניות שלך להיום?לגמור ת'עבודת שורשים של גל |: |זה או זה מים או מיץ?מים. מיץ או קולה?קולה . ביצפר או אוניברסיטה?בית ספר . ישיבה או עמידה?ישיבה . לישון או להתעורר?לישון . לעבוד או ללמוד?ללמוד אופי או יופי?שניהם . חכמה או חוש הומור?חוש הומור . לדבר או לשתוק?לדבר . לשיר או לרקוד?לרקוד , ברור :) 0 או 1?1 כוכב נולד או נולד לרקוד?נולד לרקוד
. מחשב או טלוויזיה?מחשב . יום או לילה?יום . סתם שאלות את/ה הומו/לסבית?לא \; מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם?חח לא , שיהנו [: את/ה מאמין/ה בעצמך?לא תמיד . אוהב/ת ללכת לביצפר?לא . משקיע/ה בלימודים?לפעמים . ציונים טובים?בינוניים . איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בקניון , חח :) עם מי?לבד . את/ה שר/ה במקלחת?לא . מעשן/ת סיגריות?לא . שותה אלכוהול?לא מעשן/ת נרגילה?פעם ... עכשיו כבר לא . לוקח/ת סמים?לא היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]?כן . שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל?טוב את/ה מאמין/ה לזה?לא שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]?מרגש. את/ה מאמין/ה בזה?לא מאמין/ה באלוהים?כן הולך/ת הרבה למועדונים?לא ממש מבלה הרבה עם חברים?כן . מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן. מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה?ל א איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת?רומנטי . נהנת מהשאלון?בערך . תודה שהשתתפת.אין בעד מה . P:

../images/Emo15.gifעונננה../images/Emo3.gif

שם: דילב גיל: 15 וחצי מה שלומך? מצוין את/ה לבד כרגע? כה מי איתך? :|| מה התוכניות שלך להיום? להיות במחשב זה או זה מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה ביצפר או אוניברסיטה? אוניברסיטה ישיבה או עמידה? ישיבה לישון או להתעורר? לישון לעבוד או ללמוד?לעבוד [מרוויחים מזה כסף
] אופי או יופי? גם וגם :] חכמה או חוש הומור? שניהם לדבר או לשתוק? לדבר לשיר או לרקוד? לשיר 0 או 1? :S כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד מחשב או טלוויזיה? מחשב יום או לילה? יום סתם שאלות את/ה הומו/לסבית? חס וחלילה XD מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? לאאא :S את/ה מאמין/ה בעצמך? כה אוהב/ת ללכת לביצפר? לאאא משקיע/ה בלימודים? כה ציונים טובים? בערך איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? אצל אביחי עם מי? אביחי XD את/ה שר/ה במקלחת? לפעמים
מעשן/ת סיגריות? לאא שותה אלכוהול?לאא מעשן/ת נרגילה?לאא לוקח/ת סמים?חס וחלילההה היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? ממש לא שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? זובי
את/ה מאמין/ה לזה? לאא שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? תנוחו את/ה מאמין/ה בזה? תנווווווחו מאמין/ה באלוהים? ברור הולך/ת הרבה למועדונים? לא מבלה הרבה עם חברים? כה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כה מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? חופששי איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת? אימה ורמנטיקה
נהנת מהשאלון? כה

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם:קסניה גיל:13.5 מה שלומך?חולהה בעעע את/ה לבד כרגע?אממ לאא מי איתך?ההורים שלי מה התוכניות שלך להיום?להיתארגן לנסיעה מחר ולקחת המוןן תרופותתת
|זה או זה מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה ביצפר או אוניברסיטה?ביצפר ישיבה או עמידה?ישיבהה חחח לישון או להתעורר?לישוןן לעבוד או ללמוד? אופי או יופי?אופיי חכמה או חוש הומור?גם וגם לדבר או לשתוק?לדברר
לשיר או לרקוד?גם וגם חחח 0 או 1?1 כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכת נולד מחשב או טלוויזיה?מחשבבב חחחח יום או לילה?לילההה
סתם שאלות את/ה הומו/לסבית?לאאאא חחחחח מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם?בני אדםם!!! ולא אין לי מה לפחד מהםםם את/ה מאמין/ה בעצמך?כן אוהב/ת ללכת לביצפר?לאא משקיע/ה בלימודים?אמממ לאא ממשש ציונים טובים?לאא כל כךך איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?אםםם הייתי רוצה כבר להגיע לחרמוןן ולאא להיות חולההה!!!!(אבל כמובן בגלל השלגגג חחחחח) עם מי?אמממ אם ההורים שלי כמובן לחגוג את היומולדת של אבא שלי (אבל אם זה לא היה עם ההורים שלי זה היה מיש'ו אחרררר!!!) את/ה שר/ה במקלחת?חחח לאאא מעשן/ת סיגריות?לאאא בעעעעע שותה אלכוהול?לאאא איכככ מעשן/ת נרגילה?לאאאאא לוקח/ת סמים?חחחח כןןן בטחחח כל יוםםם!!!! חחחחחח ברור שלאאאא היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]?לאאא שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל?לאא את/ה מאמין/ה לזה?גםם לאאאא שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]?לאאא את/ה מאמין/ה בזה?וגם לאאא מאמין/ה באלוהים?כןןן הולך/ת הרבה למועדונים?אממ פחות או יותרר מבלה הרבה עם חברים?כןןןן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כןןן
מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה?כןן איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת?קומדיות ואימה
נהנת מהשאלון?כןןןן תודה שהשתתפת
חחח בבקשהההה

../images/Emo79.gif עונה...

שם: בת-אל יוסף
מה שלומך? סבבה
את/ה לבד כרגע? לא
מי איתך? אע?!
מה התוכניות שלך להיום? אין להיום תוכניות |זה או זה|
מים או מיץ? מים
מיץ או קולה? קולה
ביצפר או אוניברסיטה? ל'דעת
ישיבה או עמידה? ממ..
לישון או להתעורר? גם וגם =]]
לעבוד או ללמוד? תלוי חעחע
אופי או יופי? גם גם
חכמה או חוש הומור? פי... ממ.. לא יודעת חוש הומור
לדבר או לשתוק? לדבר
לשיר או לרקוד? שתיהם.. יותר לשיר
0 או 1? 1
כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד
מחשב או טלוויזיה? מחשב
יום או לילה? יום סתם שאלות
את/ה הומו/לסבית? לאאאא
מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? לא.. שיהיה להם בכיף
את/ה מאמין/ה בעצמך? אממ.. כן
אוהב/ת ללכת לביצפר? לאאאאא
משקיע/ה בלימודים? בערך
ציונים טובים? גם וגם
איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? סוד חח
עם מי? תנחשו?!
את/ה שר/ה במקלחת? כן
מעשן/ת סיגריות? לאאא
שותה אלכוהול? לאאא
מעשן/ת נרגילה? לאאא
לוקח/ת סמים? לאאאאא
היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? נראליי
שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? כןן
את/ה מאמין/ה לזה? אולי
שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? לא
את/ה מאמין/ה בזה? לא יודעת
מאמין/ה באלוהים? כןן
הולך/ת הרבה למועדונים? לאא
מבלה הרבה עם חברים? מממ... תנחשו!? חח סתםם
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? ככככןןןן
מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? כןןןןןן
איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת? אימה/קומדיה
נהנת מהשאלון? כןן
תודה שהשתתפת =]]

../images/Emo60.gif../images/Emo136.gifעונה

שם: פלורין יוסף גיל: עוד מעט 12 מה שלומך? סבבה את/ה לבד כרגע? לא מי איתך? אחי מה התוכניות שלך להיום? לא נראה לי שיש=] |זה או זה| מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה ביצפר או אוניברסיטה? אוניבקסיטה ישיבה או עמידה? ישיבה לישון או להתעורר? לישון לעבוד או ללמוד? לעבוד אופי או יופי? יופי ואופי חכמה או חוש הומור?חוש הומור לדבר או לשתוק? לשתוק..יותר קל לשיר או לרקוד? לשיר 0 או 1? 1 כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נולד מחשב או טלוויזיה?דהה מחשב יום או לילה?לילה סתם שאלות את/ה הומו/לסבית? לא מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם? לא.. שיהיה להם בכיף את/ה מאמין/ה בעצמך?כן אוהב/ת ללכת לביצפר? לא משקיע/ה בלימודים? כן ציונים טובים?כן איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? אצל אדם בבית עם מי? אדם את/ה שר/ה במקלחת?כן מעשן/ת סיגריות? לא בעע שותה אלכוהול? לא בעע מעשן/ת נרגילה? לא בעע לוקח/ת סמים? לא בעעעעעעעעעע היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]? כן כבתור עצורה שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל? כן את/ה מאמין/ה לזה? כן שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]? לא את/ה מאמין/ה בזה? לא מאמין/ה באלוהים? כן הולך/ת הרבה למועדונים? כןן מבלה הרבה עם חברים? כן מי אם לא הם?? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? ככככןןןן מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה? כן איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת?קומדיה נהנת מהשאלון? כןן תודה שהשתתפת =]] בבקשה

../images/Emo110.gifעונה=]........

שם:דמושית=ספיר........ גיל:15=]... מה שלומך?סבבההה את/ה לבד כרגע?כההההה מי איתך?סבבהההה יחפרנית חחחחחחח מה התוכניות שלך להיום?ללכת לישון תכף חחחחח |זה או זה מים או מיץ?מיץ... מיץ או קולה?קולהההההההה ביצפר או אוניברסיטה?אוניברסיטהה ישיבה או עמידה?ישיבהה לישון או להתעורר?להתעורר לעבוד או ללמוד?לעבודד אופי או יופי?שתיהם=]... חכמה או חוש הומור?שתיהם חחחחחחחח לדבר או לשתוק?לדבררר לשיר או לרקוד?שתיהםם חח 0 או 1?1 כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נולדד מחשב או טלוויזיה?מחשבבבבבבבבבבבב יום או לילה?יום סתם שאלות את/ה הומו/לסבית?בעע לא זה ולא זההההההה מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם?לא מפחדתתת זה פשוט מגעיל! את/ה מאמין/ה בעצמך?אממ כהה אוהב/ת ללכת לביצפר?לאאאאאאאאאאא=[... משקיע/ה בלימודים?יש ברירה??? ציונים טובים?כהה איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם דמושששששש חח עם מי?אדםםםםםםםםםםםםם את/ה שר/ה במקלחת?לפעמים סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעשן/ת סיגריות?לאאאאאאאאאאאא שותה אלכוהול?לאא מעשן/ת נרגילה?לאאא לוקח/ת סמים?לאאאאאאאאא היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]?לא נראליי שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל?לאא את/ה מאמין/ה לזה?לא נראלייי שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]?ממש לא חחחח את/ה מאמין/ה בזה?לאאאאא מאמין/ה באלוהים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הולך/ת הרבה למועדונים?לא מבלה הרבה עם חברים?כהה מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?ממ כה מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה?דאאא כמוני
אדםםםםחחחחחחחחחח איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת?מרגשים מפחידים וכו'.....חח נהנת מהשאלון?כהה=].....

עונה קצת מאוחר חחח

שם: מריה סנדלר גיל:13 מה שלומך?ככה ככה אני חולה
את/ה לבד כרגע?אמ...לאא מי איתך?אמא ואחותי.. מה התוכניות שלך להיום?אמ....לקרוא איזשהו ספר בשביל עבודה...לראות טלויזיה..להיות בפורום
חח ו..לא יודעת.. |זה או זה מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?מיץ ביצפר או אוניברסיטה?בית ספר ישיבה או עמידה?ישיבה לישון או להתעורר?לישון חח לעבוד או ללמוד?לעבוד אופי או יופי?שניהם חח חכמה או חוש הומור?אמ...חוש הומור לדבר או לשתוק?לדבר..אני מדברת בלי הפסקה חחח לשיר או לרקוד?אמ..שינהם.. 0 או 1?אמ..1 כוכב נולד או נולד לרקוד?לא ידועת לא זה ולא זה.. מחשב או טלוויזיה?מחשב.. יום או לילה?יום סתם שאלות את/ה הומו/לסבית?לאאא מה את/ה חושב/ת על הומואים/לסביות? מפחד/ת מהם?לא אני לא מפחדת כל אחד עם החיים שלו את/ה מאמין/ה בעצמך?כן לפעמים חח אוהב/ת ללכת לביצפר?בכלל לאאא משקיע/ה בלימודים?כן.. ציונים טובים?כן.. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בבית של נולי ביחד איתו.. עם מי?עם נולון שלייי את/ה שר/ה במקלחת?חח לפעמים
מעשן/ת סיגריות?לא.. שותה אלכוהול?לא.. מעשן/ת נרגילה?לא.. לוקח/ת סמים?לאאאאאאא
היית פעם בתחנת משטרה [לאו דווקא בתור עצור, בכללי]?לא חח... שמעת שאומרים שיהיה צונאמי בישראל?לא.. את/ה מאמין/ה לזה?אמ..לא..חח.. שמעת שסוף העולם יהיה בגל צונאמי ענק שישתוף את הכל ויתחיל את החיים על פני כדור הארץ מחדש [כמו תיבת נוח]?לאאא את/ה מאמין/ה בזה?לא חח מאמין/ה באלוהים?כןן הולך/ת הרבה למועדונים?לא.. מבלה הרבה עם חברים?קצת...לא הרבה אבל קצת.. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן לפעמים.. מאמין/ה שאפשר להתאהב במפורסם/ת שאת/ה לא מכיר/ה?אמ...אולי... איזה סוג סרטים את/ה הכי אוהב/ת?לא יודעת..מצחיקים.. נהנת מהשאלון?כןן אני אוהבת שאלונים
מריה סנדלר.

למעלה