שאלה

mori17

New member
שאלה

יש לי פטור משמירות ל-45 יום(עבר כבר חודש) ויש לנו היום רופא ואני בג' ומאיפה לי לדעת מתי יהיה שוב רופא... קר"פ פעילה עדיין לא החזירו תשובה(החובשים שלחו לי את ההמלצה מהרופא מומחה) קיצר אם יגמר התוקף של הפטור ועדיין לא יחזירו תשובה(סאמק אין אני מבררת אם הגיע או לא) ואני יכולה לשמור רק 6-10 אסור לי שעה אחרת,ורק ש.ג וזה בעצם מסכן ת'חיים שלי....זה פקודה בלתי חוקית או פקודה בלתי חוקית בעליל אם אני לא מוכנה לבצבע אותה? בכל מקרה אני לא מתכוונת לבצבע רק אני רוצה לדעת....אני מעדיפה לשבת בכלא(אני ימתו רצח) מאשר לסכן ת'חיים שלי! מורי

mori17

New member
אופס טעות בפורום...

לא משנה מי שיודע גם יכול לענות
מורי

חחה איך זה מזכיר לי את עצמי שהיתי

צעיר.. כל היום היתי מתעסק בהארכת הפטורים.. אבל מזל שהוצאתי כל פטור אפשרי לכל השירות לכן לא עשיתי תורניות בשנתיים האחורנות 3 שבועות לחפש"ש.. פברואר 07 .. עד מתי!@?#

mori17

New member
אבל מה אני אעשה שאני צעירה חח

אני סה"כ רוצה מה שמגיע לי כדי שהבריאות שלי לא תפגע. מורי

נו באמת!!

מנהל המרפאה והצוות - לא הרופאים, אחראים להביא את התשובה, לכן גשי אליהם ותבהירי להם את המצב. הם יכולים להרים כמה טלפונים ולברר.ההליך חיב להסתים בשבועים. באם לא זזו. ואין תשובה, תיפני, למוקד הפניות, והם תוך כמה שעות יסדרו. מוקד פניות חיל הרפואה - 03-7379220/1 http://hakshev.co.il/phones.asp

mori17

New member
נו אני באתי כמעט כל יום אחרי שבוע

שבועיים שואלת ת'חובשים הגיע הגיע הגיע...אומרים לא לא לא לא
שאלתי אותם אם יש מספר שאפשר לברר אמר תשאירי לי מס' אישי ושם אני אברר כנראה לא בירר $^#&% המספר הזה הוא אזרחי? מורי

nigger22

New member
אז למה לא אמרת?

תפסי אותי במסנ' או באייסי ואתן לך עוד אחד

למעלה