שאלה

move it

New member
שאלה

שלום לכולם יש לי שאלה עד לפני כשנתיים היתי די מלאה - וזה מאוד הפרע לי הן מבחינת זה שהשומן הפריע לי - כושר והן מפחינת המראה שלי והשלמה עם עצמי אני מאוד מעריכה את זה שאתן אאוהבות את עצמכן כמו שאתן אבל איך זה שלא מפריע לכן להיות מלאות ולא להתחלי עם העודבה שזה לא בראי ושיותר קשה לתפקד ככה תודה מראש
נ.ב. ממש לא התכוונתי להעליב אף אחד פשוט מהניסיון שלי סיקרן אותי ואם מישהו נעלב אני ממש מסקשת סליחה

אני אנסה להסביר לך...

אתחיל דווקא איתך. אני חושבת שאת לא שלמה עם חייך ועם עצמך לא משנה איך את נראת רזה מלאה נמוכה גבוה עיניים חומות כחולות את פשוט לא שלמה אולי בן אדם שאפילו נוטעה תמיד לכעס לאי שלמות וכדומה... יש הרבה מלאות שלא שלמות עם איך שהן נראות אבל אין קשר בכלל למראה הכל תלוי בחייו של הבן אדם בבפנים שלו באישיות שלו בכוח שלו באהבה שלו ובכל מה שהוא יכול להביא איתו החוצה ולפרוץ לעולם. יש המון רזות שגם הן לא שלמות עם עצמן וגם להן לא נעים להסתכל במראה ושוב פעם לא בגלל במראה כי בפנים בתוך תוכן הן ממורמרות מסיבות כאלה ואחרות. אני חושבת שלמי שיש אופי חזק אופי אוהב אופי מקבל אופי נותן ואני יכולה להמשיך ולא לסיים הוא יצליח לקבל את עצמו ולגרום לחבר'ה לקבל אותו ולא משנה איך הוא נראה. המראה שלי היא רק מסיכה לאמת של האני שלי. וככה צריך לחשוב. יש לי אמת של האני שלי הכי מדהים בעולם אז אני שואלת אותך איך אני יכולה שלא לקבל את עצמי או לאהוב את עצמי עם השומן או בלי השומן. את מנסה להזכיר את הבריאות ושזה לא בריא מאמי גם סיגריות לא בריא גם אלכוהול לא בריא אבל הם שולטים חזק בחבר'ה ובעולם אז??? מישהו הפסיק אותם בגלל הבריאות מעטים מאוד... אוכל לעומתם זוהי הנאה בלתי רגילה אני נהנת לאכול אני נהנהת מהחיים ואני הכי נהנת מעצמי. מקווה שעניתי לך על התשובות. אורית.

למעלה