שאלה לביבות גבינה עם אתם מגישים אותם? אני רק עם יוגורט \לבן ואתם?
A ady18 Well-known member 25/12/06 #1 שאלה לביבות גבינה עם אתם מגישים אותם? אני רק עם יוגורט \לבן ואתם?
P pirge New member 26/12/06 #3 עדידוש? גם אני עם אשל,רק שאני משדרגת אותו לפינוק טוטאלי. אוהבת מתוק...... על גביע יוגורט או אשל אני מוסיפה 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל וגם כף מלאה סילאן, בנוסף קינמון לטעם. מערבבת....ויוצא לי מעדן ביתי ונהדר שמתאים ללביבות גבינה. בבקשה.
עדידוש? גם אני עם אשל,רק שאני משדרגת אותו לפינוק טוטאלי. אוהבת מתוק...... על גביע יוגורט או אשל אני מוסיפה 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל וגם כף מלאה סילאן, בנוסף קינמון לטעם. מערבבת....ויוצא לי מעדן ביתי ונהדר שמתאים ללביבות גבינה. בבקשה.
G galit 23 New member 26/12/06 #4 ../images/Emo207.gif אפשר לביביות גבינה עם תפוחים יש לי 4-5 תפוחים קצת ישנים, שיתרככו וכבר לא יאכלו אותם. חשבתי להכין מהם לביבות עם גבינה? יש איזה רעיון? מתכון? אגב, התפוחים מתוקים (צהובים)
../images/Emo207.gif אפשר לביביות גבינה עם תפוחים יש לי 4-5 תפוחים קצת ישנים, שיתרככו וכבר לא יאכלו אותם. חשבתי להכין מהם לביבות עם גבינה? יש איזה רעיון? מתכון? אגב, התפוחים מתוקים (צהובים)