שאלה

Pummiki

New member
שאלה

גלשתי באתר של רונדה כדי לבדוק איך אני יכולה לשלוח לה דואר וגם קראתי קצת על מה זה אומר להיות חברה במועדון שלה ושזה כולל בעצם שיעורים אונליין איתה ושיחות טלפון ושלשנה זה עולה 200 דולר אני לא יודעת אם זה מתאים לי כ"כ כי אני לא יודעת איך הדברים האלה נעשים, אם זה אישי או לא או מה נסגר עם זה אבל אני מרגישה עקב הספר כאילו היא יכולה ממש לעזור לי ותאמינו לי, היו לי כבר פסיכולוגים בעבר (אני יודעת שזה נשמע מפחיד חחח) אבל ברצינות, לדעתכם זה משהו ששווה לעשות, אולי לנסות את השלושה חודשים נסיון ב25 דולר לחודש או שלא לעשות את זה בכלל?

s m i l e 2 4

New member
אממממ... מצד אחד

זה נשמע שווה כי זה רק 25 דולר ואם אין לך בעיית תקשורת באנגלית אז בכלל.. ולפי מה שהבנתי הקטע של האימון זה לא מפגשי פנים מול פנים אלא גם הרבה שיחות טלפוניות אז למה לא לנסות את זה גם פה.. בכל זאת, רונדה זו רונדה.. מצד שני, אם חשוב לך שזאת תהיה היא אז השאלה אם זאת היא או שהם משתמשים רק בשם שלה.. בקיצור, בשביל 25 דולר זה נשמע שווה. בהצלחה..

Pummiki

New member
צודקת

אולי אני אחכה עם זה לא יודעת, לא מרגיש לי כ"כ נוח...

s m i l e 2 4

New member
אם זה לא מרגיש

לך נוח זה אולי סימן.. חכי עם זה קצת.. חכי שיהיה מתחילות מחדש בארץ.. אולי יצליחו להביא את רונדה שהיא עכשיו מובטלת בארה"ב..

Pummiki

New member
משום מה

אני ממש לא מתלהבת מהעתקת תכניות לארץ ולא מאמינה שאני אוכל להשתתף בתכנית כזו אולי כי אני מרגישה שאנחנו גרים במקום כ"כ קטן שזה פשוט לא יעבוד פה ואנשים לא יקחו תכנית כזו ברצינות ממש היתי רוצה לעבור את הסדנא שלה בחו"ל אבל...איפה אני ואיפה לנסוע לחו"ל שוב :)

s m i l e 2 4

New member
דיברו על זה פה שאולי יציעו לעשות

תוכנית כזאת גם בארץ..וגם אני אמרתי שאנחנו גרים במקום קטן מדי בשביל שאנשים ייפתחו בצורה כזאת שנפתחים בתוכנית.. יאלה מי מייבא את רונדה לארץ? שתבוא לזמן קצר,תטפל בכולנו ושתחזור...

Pummiki

New member
אני משתתפת במשהו דומה

סדנא שממש עושים את אותם התרגילים שעושים בתכנית וזה מדהים! שינה לי את החיים לגמרי ובאמת מביאים מדריכים מחו"ל שהם מדהימים מדהימים, חשבתי מה היה אם רונדה היתה באה לשם, היה יכול להיות מהמם!

Pummiki

New member
האמת

שזו סדנא מסויימת שעוברת מפה לאוזן, כל אחד מביא חבר, ככה זה עובד אנשים מדהימים שתומכים בך ועוזרים לך דרך כל החרא של החיים ודרך כל הטוב הדבר הכי קרוב למתחילות מחדש, בחיי! היום אני מתנדבת שם פעם בכמה זמן ועוזרת לאחרים

s m i l e 2 4

New member
איזה יופי..

נשמע ממש אחלה.. למה לא סיפרת לנו..? גם אני צריכה מתחילות מחדש..

Pummiki

New member
כי

זו סדנא שלא שולחים סתם אנשים....מצטערת שזה נשמע ככה, פשוט, זה יצא לי הפוך...זה משהו נורא אישי ולא תמיד את מוכנה לשתף את כולם בזה, אני למשל אסרתי על המשפחה שלי להשתתף עד שאני ארגיש שזה בסדר מבחינתי... ותמיד אומרים לנו להמליץ רק לאנשים שאנחנו חושבים שהסדנא תעזור להם ואותכם אני לא מכירה עדין :) אז...לא להפגע, הכל מכוונה טובה

למעלה