שאלה

שאלה

בעקבות דיון שעלה בעבודה: -האם משיכה היא סוג של רגש כלפי הפרטנר? -האם התנהגות של אנשים סגורים וביישנים מתפרשת כסנוביזם כלפי הסביבה? -האם נתקלתם במצבים אלה? -מה הדבר הראשון שחשוב לכם לראות אם הוא קיים בבן הזוג?

free soul

New member
סוף סוף שאלות מעניינות../images/Emo13.gif

ולא טחונות או קשות להבנה
אז ככה: -האם משיכה היא סוג של רגש כלפי הפרטנר?
ברור, בלי משיכה אני לא יכולה לאהוב את בן זוגי. -האם התנהגות של אנשים סגורים וביישנים מתפרשת כסנוביזם כלפי הסביבה?
נכון, למשל אני- חושבים שאני סנובית ו"קשה להשגה" ובעצם אני ילדה ביישנית ומופנמת
-האם נתקלתם במצבים אלה?
כן, יצא לי להתקל באנשים שטוענים שאני סנובית. ואני לא!
-מה הדבר הראשון שחשוב לכם לראות אם הוא קיים בבן הזוג?
טוב לב.

אני בן אדם סגור וביישן מאוד, לכן

לדעתי זה מראה לעיתים על סנוביות, לי מאוד קשה להתחבר לאנשים אחרים כך שאני מניחה שזה מה שלפעמים אולי חושבים עליי.

תשובות ../images/Emo26.gif

האם משיכה היא סוג של רגש כלפי הפרטנר?
לא! בעקבות המשיכה יכול להיוצר רגש -האם התנהגות של אנשים סגורים וביישנים מתפרשת כסנוביזם כלפי הסביבה?
למרות שזה מה שכל הביישנים והסגורים אומרים את זה אני לא חושבת ... לא יודעת! אני די ביישנית ואני לא חושבת שאחרים חושבים שאני סנובית
-האם נתקלתם במצבים אלה?
אממ.. הייתה לי חברה מאוד טובה מהצבא שעד שהתחברנו חשבתי שיש לה מבטים מלאים התנשאות .. -מה הדבר הראשון שחשוב לכם לראות אם הוא קיים בבן הזוג?
אין דבר אחד אלא מכלול של דברים.

בר

New member
תשובות ../images/Emo27.gif

משיכה היא בהחלט סוג של רגש. קליק ראשוני... לפעמים כן זה יכול להתפרש כסנוביזם. לא נתקלתי מטבעי אני לא ביישן
הדבר הראשון ? אני צריך לחשוב על זה.

תגובה

יש מחשיבים את המשיכה לסוג של רגש, אבל זה רגש מאד פרימיטיוי ופשוט. אם האנשים טובים ונחמדים לסביבה, לא יפורשו כסנובים ורעים. הכי חשוב שבן הזוג יהיה מוסרי, אחר-כך שיהיה רוחני.

בתור סנובית מקצועית,

סתם. -האם משיכה היא סוג של רגש כלפי הפרטנר? לדעתי לא. אולי ממש בקטנה.. -האם התנהגות של אנשים סגורים וביישנים מתפרשת כסנוביזם כלפי הסביבה? אני האמת מאוד סגורה וטיפה ביישנית. אבל בחיים לא שמעתי מאנשים שאני משדרת סנוביות. אולי כי אני די חייכנית. -מה הדבר הראשון שחשוב לכם לראות אם הוא קיים בבן הזוג? חוש הומור, טוב לב, עדינות.. הממממ...הכל הכל.

בריט23

New member
הרבה חושבים שאני סנובית...

-האם משיכה היא סוג של רגש כלפי הפרטנר? ברור, בקשר זוגי חייבת להיות משיכה גופנית. אם לא, מה הטעם?! -האם התנהגות של אנשים סגורים וביישנים מתפרשת כסנוביזם כלפי הסביבה? אני באופי שלי קצת מפונקת, שקטה וביישנית והרבה חושבים שאני סנובית בגלל שאני לא מדברת הרבה אבל אני ממש לא. -האם נתקלתם במצבים אלה? כן, פעם אחת רבתי עם איזו אחת שאמרה לי שאני בחורה אנוכית ושכולם מדברים על כמה אני סנובית ובצורה מזעזעת, והיתה עוד מישהי שאמרה לי שכולם אומרים שאני סנובית וגאוותנית, אבל זה אבסורד כי אני דוקא מאוד צנועה ואין לי הרבה ביטחון עצמי. -מה הדבר הראשון שחשוב לכם לראות אם הוא קיים בבן הזוג? שיתייחס אלי בכבוד, יחס זה דבר מאוד חשוב.

למעלה