שאלה..

legs

New member
שאלה..

אני לא בטוחה שזה המקום הנכון אבל רציתי לשאול בכל מקרה, מישהו יכול לומר לי איך קוראים לאפקט בתמונה המצורפת? ואיך עושים אותו לתמונה רגילה? תודה מראש

Hamsta

New member
threshold בפוטושופ

ייתן משהו כזה, למרות שאם רוצים לעשות את זה נקי, אין מנוס מעבודת יד ועדיף בתוכנה ווקטורית כמו פריהנד או אילוסטרייטור

manic_subsidal

New member
זה לא אפקט

זה יותר נכון משחק של contrasts ו brightness אבל כל אחד יש שיטה משלו בעיקרון האפקט שמגיע הכי קרוב אם אני לא טועה וכמו שאמרתי יש בפוטושופ מספר שיטות להרבה דברים זה לעשות Stamp שזה מתחת ל filter--->sketch אני חושב בכל מקרה תגיע לתוצאה דומה יותר יפה כתעשה image --->image mode ---->grayscale אחרי זה תשחק עם ה image-----adjusments-----brightness contrast שווה לך לעשות מספר ווריאציות לאותה תמונה ואז לחבר הכל ביחד זה ייתן לך יותר חופש בחירה על איז החלקים אתה רוצה שיהיו ואיזה לא... כי לפעמים יש דברים שאתה רוצה שנעלמים אבל מופיעים תלוי באיך שאתה משחק אז אם תעשה כמה ווריאציות תוכל לחבר הכל ולמחוק חלקים שאתה לא אוהב

נגה..

New member
נהוג לכנות את הסגנון פופ-ארט

אחד האמנים הרב תחומיים שבלט בנושא היה אנדי וורהול, שהשתמש [בימי הטרום מחשב] בדפוס משי כדי להשיג את האפקט. ערכים לחיפוש: pop-art silk-screen Andy Warhol :)) נ.ב. כדי להפוך אותה לתמונה רגילה את צריכה להיות מיומנת במה שקרוי <ציור אקדמי> הסגנון ריאליזם או הייפר ריאליזם עם מיומנות גבוהה באחת מתוכנות המחשב לציור, כמו למשל הקורל פיינטר. בהצלחה.

למעלה