שאלה......

lady parket

New member
שאלה......

אני נמצאת בטיפול רפלקסולוגי מזה מספר חודשים לפני כל טיפול אני שותה מים והיום בטיפול לא שתיתי בכמויות או משהו אפילו לא שלושת-רבע כוס (כוס חד פעמית). יש לי נטיות מיניות ואחרי הטיפול הרגשתי תחושות בנרתיק........ יש מצב שהרפלקסולוגית עבדה לי על צ'אקרת המין? (היא יודעת על הנטיות שלי ושאני מבולבלת) או שפשוט סתם בגלל ששתיתי מים? (ממש לא שתיתי הרבה ובד"כ אחרי שאני שותה מים ישר אח"כ אני צריכה לשירותים). ועוד משהו, אני מאד נמשכת אליה והאמת שקשה לי עם זה אבל מן הסתם אני לא עושה עם זה כלום כי אני לא רוצה לקחת ת'סיכון שהיא תיבהל או משהו אני לא אסתכן בשביל **** .......בצעד שיכול לעלות לי בניתוק הטיפול.

csh018

New member
ברוכה הבאה lady parket תשובות

את מעלה בפנייתך מס נקודות להתייחסות והם מאד מעניינות . לגבי השתייה אני תמיד מעדיף בעיקר שזו מטופלת לתת לשתות לאחר הטיפול (טיפול שמתחיל עם שתייה נעצר עם פיפי באמצע). לגבי נטייה מינית ובלבול זה מאד שכיח ומניסיון שלי עם מטופלים/ות ( מכל הסוגים) כולם אמרו לי שהם יודעים ומרגישים את זה מבפנים, כאלו שהתחילו סטרייטים ואחר כך מצאו את עצמם ביחסים עם בני מינם. לכן לכי עם תחושות הבטן שלך מה שעושה אותך מאושרת זה הדבר הכי טוב לך. לגבי התחושה שלך בזמן הטיפול, זה ברור שבטיפולי מגע יש תגובות שונות ולשמחתי אני יכול להגי לך שדווקא לתגובות אחראי המטופל ולא המטפל. וזאת משום שאני יכול לעשות טיפול זהה לחלוטין למטופלת אחרת ותגובותיה יהיו שונות . לכוונות אחראי המטפל/ת המטפל מנסה להכיר אותך באמצעות התשאול והאבחון לברר את סיבת ההגעה שלך לטיפול ומאחורי כל הנתונים שהוא אסף נמצא מטופל ולא רק סימפטום כזה או אחר אלה מכלול שלם. וכך אנו מתחילים את הטיפול עם אבחון,תשאול, סיבה וכוונה ובדרך לכוונה המטופל יכול לעצור בכל מקום , בצאקרת המין, בצאקרת הלב, הגרון... או באיבר מסוים ולהתמודד איתו, לבד או בשיתוף עם המטפל. לגבי הנקודה של ההתאהבות זה נושא שעולה בכל צורות הטיפול לא רק המשלים אלה גם הפסיכולוגי, אישית אני חושב שכאשר הטיפול עובר למקום הזה הערך של הטיפול יורד וכדי להחליף מטפל/ת , או לעשות הפסקה לברר איפה אני עומד מבחינה רגשית ולהחליט בכל מקרה רצוי לשתף את המטפל/ת. בהצלחה שלומי

שלומי היקר

אם היה אייקון של הורדת כובע הוא היה עכשיו כאן ..תשובה מאלפת..תמיד יש מה ללמוד ממך..שבת שלום

אiהבת

New member
רוצה להוסיף עוד נקודה למחשבה..

בכל הקשור בהתאהבות במטפל ... מסכימה עם שלומי שכאשר מתפתח רגש שכבר אינו מטפל מטופל ...ונכנס אלמנט נוסף ערכו של הטיפול יורד כיוון שהתפוקה המבוקשת כבר אינה טיפול ותשומת הלב של [המטופל] כבר אינה מופנת כלפי התקדמות טיפול אלא מופנת כלפי המטפל [מה הוא חושב/מרגיש] ביחס אלי.. עוד הייתי רוצה להוסיף ולהגיד שלעיתים דמות המטפל מייצגת בעצם את השתקפות התקוות של המטופל ..וההתאהבות היא בעצם בתחושות ולא במטפל [מה שאומר שזה יכל להתרחש מול כל מטפל] ההקרנה\הרגשה היא אמנם כלפי המטפל אך אם תבררי לעומק יכול להיות שתגלי שלא במטפלת התאהבת אלא בתחושה של האני האחר/שונה כתוצאה מהטיפול שלך התאהבת. התאהבות בדמות המטפל הרבה פעמים היא התאהבות במה שהוא מייצג.. לפעמים התאהבות בתחושה שהוא מרגיש בעקבות הטיפול, אשר מוקרנות ומשוייכות למטפל בטעות .. לפעמים תחושת ההתאהבות באותה דמות עד כמה שהיא מרגישה אמיתית היא בעצם לא יותר מהתאהבות בתחושה בהרגשה שנוצרת מהמקום שהטיפול נותן לאותו מטופל .. חושבת כמו שלומי שכדאי מאוד לדבר עם המטפלת על תחושות אלו ..ולברר אותם לעומק. מקווה בשבילך שהמטפלת שלך תדע כיצד להכיל את הרגשתך ותעזור לך להתקדם ולמצוא את דרכך.

lady parket

New member
אני רוצה להוסיף ש...

אני ממש שמחה שאתם מעורבים ושהאישיו שלי הוא נושא לשיחה פה אני בהחלט חושבת שאלו דברים שמאד חשוב לשים לב אליהם ביחסים של מטפל-מטופל תיראי אני ב99% בטוחה שהמטפלת שלי לא מעוניינת בי כלומר לא נמשכת אליי.... זה שהיא מטפלת זה לא אומר שאסור שיהיה בינינו משהו כן? זה לא סותר את מה שאני חושבת..זאת לא בושה להימשך וזה לא משנה למי...... בחור או בחורה מורה או מטפלת....תחושות הן תחושות ואין לזלזל בהן. אני מאד הייתי רוצה איתה סוג של...אבל זה לא אפשרי, ואני מקבלת את זה, ואני מבינה את זה ואני חיה עם זה :) אני יודעת טוב מאד לעשות את ההפרדות ולשמור על דיסטנס מסוים. במקרה אני בתקופה מאד חדשה בחיים שלי, דברים השתנו, אני פורחת,הדימוי העצמי עלה........ והאמת שיש לי באופק בחורה אחת שאולי ייצא בינינו משהו ואני מדברת על זה עם המטפלת שלי................... וזה בכיף וזה חשוב וזה נותן לי תחושת סיפוק מסויימת שאני מדברת איתה והיא לא עושה אחורה פנה, אלו באמת דברים שחשובים לי עם כל הכבוד שאני נמשכת אליה זה לא סוף העולם, היא כנראה לא מעונינת ויש עוד הרבה דגות בים
זהו, אני מאד מודה לך ושגם לך אני מאחלת הרבה הצלחה יום טוב

lady parket

New member
חבריי היקרים מי אמר שאני מאוהבת?

יש הבדל בין לפתח רגשות לבין משיכה מינית אני מאד נמשכת אליה..אבל אני לא מתאהבת בה או מאוהבת בה. אם יהיה לי איתה משהו מעבר לטיפול אני חושבת שזה קשר מיני בלבד אבל אני לא חושבת שזה ייקרה אלא אם כן היא תבוא ותגיד לי שהיא מתחילה להרגיש משיכה מינית כלפיי בכל אופן אני לא יוזמת מכיוון שלפי האינטואיציה שלי (זה שהיא מטפלת ויש לה אנרגיות חזקות זה לא אומר שלי אין) היא לא מעוניינת בשום מגע מיני בינינו. זה ברור לי לחלוטין שיש בסוג של טיפול כזה,במיוחד בטיפול של מגע, סוג של מתח מיני, וזה לא משנה המינים שנמצאים בחדר. אני חלילה לא מתביישת בכלום גם לא בעובדה שאני נמשכת למטפלת שלי,אמרתי לה שאני נמשכת אליה והיא סופר מקצועית אני מאד מעריכה אותה על זה, לא נכנסנו לזה יותר מדיי לעומק וזה טוב שאני לא נקשרת יותר מדיי ושהיא מצידה לא נבהלת יותר מדיי מעצם הכנות שלי. בחורה עם ראש על הכתפיים המטפלת שלי וכל הכבוד לה ..שהיא לא קיבלה רגליים קרות על הבשורה,זאת בטח לא פעם ראשונה שיש למטופלים שלה מתח מיני איתה,בטח יצא לה ליפול על מטופלים גברים..חחחחח........ תודה לכולכם :)

csh018

New member
עפ"י תשובתך כנראה שאת עדיין מבולבלת

לא נורא למעשה כולנו מבולבלים, אך אני רוצה שתסבירי לי: האם התכוונת לשאול יתכן מצב שבעקבות טיפול רפלקסולוגי מרגישים תחושות בנרתיק? וזהו?! האמת, שלי יש נרתיק לכסף ואחרי טיפול רפלקסולוגי הוא מרגיש שחסר לו קצת כסף. וברצינות כמו שאמרתי תגובות לטיפול יכולות להיות מא' ועד ת' הכל תלוי עם מה מגיעה המטופל. אשתף אותך ממקרה שהיה לי בקליניקה מטופלת ששיתפה אותי שיש לי ידיים טובות אמרתי תודה! והיא הוסיפה לשאול מה לא קרה ששלחו לך ....? ואני ציינתי לא ומקווה שלא יקרה? וכעט אני נזכר בעוד מקרה ששאלו משהו בסגנון. ראי מטפל/ת טוב לא מסתכל על המטופל כאובייקט מיני המטרה היא להוליך את המטופל למסע של "אור", בריאות טובה וכדומה. ואם מה שקורה בזמן הטיפול לא קשור לטיפול או מפריע לטיפול כדי לעצור את הטיפול ולהחליף מטפל/ת. בהצלחה שלומי

lady parket

New member
מאת "המבולבלת" ../images/Emo13.gif

אהלן שלומי א. אתה מאד שנון ככה שאנחנו שכנים :)) ב. אני לא קוראת לזה מבולבלת אני קוראת לזה "נמסה מהמטופלת שלי" תשמע...אני לא אשקר לעצמי...אני כן נמשכת אליה ואני כן צמאה למגע איתה וכן קשה לי אבל עצם ההבנה שלי,שהצד השני לא מעוניין,גורמת לי להבחין בדברים הבאמת חשובים- מהות הטיפול,המטפלת עצמה כלומר שמאד חשוב למצוא לעצמך את המטפל שאתה באמת מתחבר אליו ושאתה נהנה מהטיפול שזה גם מאד מאד חשוב וכל הדברים האלה מקבלים משקל מאד גדול לעומת המשיכה המינית ש"מתגמדת" נקרא לזה... לעומת הדברים הקטנים - החשובים באמת. אני יודעת שדרוש כח נפשי גדול ובגרות ותובנות של בנאדם מבוגר כדי ליישם את כל מה שכתבתי...והאמת שכל השנים שלי קיבלתי את המתנה הזאת מאלוהים ואני מודה לו כל פעם מחדש כמו כן לכל בנאדם יש את החבילה שלו ועברתי הרבה בחיים... אין באפשרותי לשתף אתכם על סיבתי לטיפול רפלקסולוגי מכיוון שאנשים פה קוראים את ההודעות שלי בכל הפורומים אנשים מכירים אותי פה אם זה במערכת ואם זה גולשים בכלל וזה לא לעניין אבל האמת שהייתי מעוניינת לדעת על מפגש פורום - יש אצלכם דבר כזה?

csh018

New member
בוקר טוב שכנה, אולי אפשר לקבל מעט

אז כך מפגש עומד על הפרק , וכנראה שיצא לפועל בקרוב מאד. את יכולה לעקוב אחרי הפורום או לשלוח במסר כתובת דוא"ל או טלפון לאורלי או לחברים וניידע אותך. בהצלחה בתהליך שאת עוברת שלומי

למעלה