שאלה

mishimashu

New member
שאלה

סתם חשבתי לשתף לפני השאלה. כבר חודשיים אני מחכה לדירוג במעון בנעמת ואין! אתמול ניסיתי להשיג את משרד התמ"ת וכמובן אין מענה. השגתי את הטלפון של ממונה המחוז והסברתי שלא ייתכן שאין מענה לאנשים שבאמת זקוקים. תוך שעה קיבלתי תשובה שקיבלתי את הדירוג הנמוך ביותר. לצערי כדי לקבל תשובה צריך להיות תקיפים. כל המערכות המסורבלות האלה... מישהי יודעת איך "פורטים" דירוג נמוך ביותר לכסף?

לדעתי

כל מעון של נעמ"ת יוכל להשיב לך על השאלה. הרימי טלפון לאחד המעונות הקרובים,והפני אליהם את השאלה. הם אמורים לשלוף את התשובה תוך דקה,מטבלת הדירוג שברשותם.

mishimashu

New member
איך לא חשבתי על זה

צודקת! איזה הפוכה אני היום...אשאל במעון של בתי...

מרגנית2

New member
מה שאני שילמתי

זה בדרגה 3 - 710 שח לחודש נכון לשנה שעברה. דרגה 3 מקבלת אם חד הורית שמשכורתה לא עולה על 12000 שח בחודש. השנה אני משלמת כ500 שח לחודש כי הפעוט בקבוצת הגדולים והתשלום יורד עם הגיל. כרגע הוא בן שנתיים וקצת. דרגות 1 ו2 שייכות למשפחות נתמכות סעד ובטיפול הרווחה.

mishimashu

New member
תודה

אכן 710 ש"ח. והכי חשוב איכות המעון. היום נכנסנו למסדרון בדרך לחדר שלה במעון והיא התחילה לצעוק משמחה! כשאני מגיעה לקחת אותה אני מוצאת ילדה מאושרת.מאז שהיא במעון היא למדה (לצעוק,לצחוק צחוק מתגלגל) כל כך הרבה דברים שבטיפול פרטני ומסור מהסבתא לא למדה. איזה כיף! ועוד חשבתי להכניס אותה למעון פרטי עם פחות ילדים...מסתבר שלא חשובה הכמות(ילדים) אלא האיכות.

מרגנית2

New member
איזה כיף לשמוע!

באמת יש מעונות מאד טובים. ולמרות התנאים - שיש מספר ילדים גדול - הם עושים עבודתם נאמנה. גם אצלנו המעון מצוין - המנהלת וצוות המטפלות מאד חמות ונעימות. הפעוט שלי הולך בשמחה.

ידוע לך כמה תשלמי בשנה הבאה?

אנחנו באותו המצב ועם אותם הגילאים...בשנה הבאה טרום טרום חובה נכון?

למעלה