שאלה

שאלה

למה בעונות האחרונות אין יותר קטעים של גירוד ועקצוץ?(איצ'י וסקראצ'י) למרות שמזכירים אותם פה ושם, לדעתי זה בגלל האלימות הרבה אבל הדי מצחיקה שם, ולגבי הסרט של הסימפסונים לא נראה לי שזה הסרט הראשון שהם יעשו נדמה לי שהם עשו וד סרטים או שאני טועה , ומה תהיה העלילה בסרט? הרי זה סרט לא פרק רגיל.

starman

New member
ובכן ....

א . אין עוד קטעים של גירוד ועקצוץ (איצי וסקראצי) כי התחילה המלחמה עם עירק ולא מתאים קטעי אלימות כאשר יש מלחמה ( זה מה שמעריץ נלהב אנגלי אמר לי פה בצאט דרך יאהו לפני כחצי שנה ) אז ברגע שיהיה שלום הם יחזרו . ב. זה הסרט הראשון באורך מלא - דובר עליו שנים אבל כל פעם מאט התחמק ואמר שהוא יעשה סרט כאשר יגמרו לו רעיונות לסידרה (נקווה שתגיע לעוד עונות). יצאו לסימפסונים מספר קלטות שקראו להם הסרט של הסימפסונים כאשר זה היה מקבץ של פרקים בנושא מסוים . העלילה בינתיים לפי מה שדיברתי עם אותו מעריץ : הומר עשה משהו שהכעיס את תושבי ספרינגפילד שבתגובה עושים מצור על המשפחה והתוצאה היא שהומר נוסע לקוטב הצפוני כדי לתקן את מה שהוא הרס . בערך , לא מדוייק - הוא קיבל את זה מהפרומו ששידרו שם באנגליה והוא בקבוצת מעריצי סימפסון שמקבלת מידע כל כמה זמן . מקווה שעזרתי .

למעלה