שאלה..

raul1802

New member
שאלה..

מצורף תמונה להלן.. שם כתוב שגאטוסו אינו מרוצה מצוות המאמנים.. צירפתי עוד מאמן כדי לשפר את תרגולי ההתקפה לפי בקשות חלק מהשחקנים.. מישהו יכול להסביר לי למה הוא לא מרוצה?

הסבר בפנים...

כנראה היו אצלך בקבוצות עבירות משמעת או שהקבוצה שיחקה גרוע ולא הערת לה על זה. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לקנוס את השחקנים על עבירות משמעת או בדיבורים במחצית ואחרי המשחק להיות יותר קשוח אתם.. מקווה שעזרתי.

raul1802

New member
מדובר פה על צירוף מאמן נוסף לצוות

המאמנים.. לא קשור לשחקנים.. אני צירפתי מאמן לשיפור ההתקפה לפי בקשת חלק מהשחקנים שאמרו שצריך לשפר את אימוני ההתקפה.. אז אני צירפתי - ומסתפר ששחקנים אחרים לא אהבו את זה שצירפתי מאמן נוסף.. ולכן כתוב שיש בעיית משמעת אצל המאמנים (לא ממש הבנתי את זה - ובגלל זה ביקשתי הסבר מה צריך לעשות).. אני לא יודע מה צריך לעשות..לחכות או להעיף מאמן אחר..

Tomerl050

New member
מנצלש

אחח אני כזה מוכשר נמחקה לי השמירה במנג'ר עם פיורנטינה חושב על קבוצה חדשה..

sok777

New member
באסה.

אתלטיקו מדריד? ולנסיה? או יותר אתגריות? ווסטהאם נראה לי נחמד.. ניוקאסל. אממ מה עוד?? תגיד מה בדיוק בא לך.

Tomerl050

New member
בטח אתגריות

אבל בא לי על סבילה משום מה נבחן אופציות גם אייאקס נחמדה מונאקו המבורג אני אעדכן כבר..

raul1802

New member
קח את טוטנהאם.. קבוצה מוכשרת..

לקחתי איתה אליפות בעונה הראשונה.. היה לי מזל.. בשנה השנייה השחקנים הרימו את האף ואמרו שהקבוצה אמורה להיות באחת משני המקומות הראשונים..

במילה אחת... שכונה

המאמנים שך מתנהגים כמו שכונה בלי ועד שכונה. ואין פלא שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית... חחח סתם * תבדוק מי המאמנים עם המשמעת הנמוכה ותקנה להם מקום נוח בטיסה הראשונה שיוצאת...

למעלה