שאלה?

liorhikri1991

New member
שאלה?

מישהו מכיר מורה לאנגלית טובה שמעבירה שיעורים פרטים בביתה או בבית התלמיד והמכיר שלה סביר כלומר משהו כמו 85 לא איזה 120

harhanegev

New member
המלצה כללית למציאת מורים זולים:

בדרך כלל, בישובים בהם אין הרבה עשירים, מקובל גם מחיר נמוך למורים פרטיים. אני לא אנקוב בשמות של ישובים כדי לא להיכנס לויכוחים, אבל אני מניח שאתה מכיר כמה ישובים שאינם משופעים במיליונרים, לא רחוק מפתח תקוה.

liorhikri1991

New member
מי יסע עכשיו באוטובוס

עד מחוץ לעיר אין לי זמן אני סך הכל שאלתי אם למישהו יש מורה להמליץ עליה בעיר שיודעת ללמד טוב והמחיר שלה סביר

harhanegev

New member
הבחירה שלך,

אם לשלם מחיר בשמיים ולקבל מורה קרוב לבית, או לשלם מחיר נמוך יותר ולנסוע קצת הלוך וקצת חזור. מצד שני, עם ה"אמינות" של חברת קוים, אני מבין אותך מאוד. גם אני לא הייתי רוצה להיות תלוי בעמידה בזמנים של חברת קוים. אגב, גם אצלנו באילת יש חברה מקבוצת קוים: חברת התעופה ישראייר, שכמובן מאחרת בהרבה מאוד טיסות (ממש כמו קוים...)

צביקוש23

New member
אם תפנה אלי תקבל המלצה רצינית

אני יודע שזה לא נשמע טוב אבל ביקשת המלצה אמיתית אז הנה קבל.. אמא שלי (שהיא מורה לאנגלית 30 שנה כבר...) עם ניסיון רב ומורה ידועה וותיקה מאד לאנגלית בבית ספר צפירה במושב צפריה... כמו כן היא מורה לאנגלית בבתי ספר כאן בעיר ומעבירה שעורים פרטים לתלמידים ותלמידות רבות מהעיר. פרטים במסר

מיכמיך3

New member
יש מורה אחת

שגרה לידי, קוראים לה מירי פורט. שמעתי עליה כל מיני שמועות שהיא מורה טובה. אבל אני לא בטוחה אם היא גם מלמדת תלמידים בתיכון. אני רואה הרבה ילדים ביסודי שיוצאים ממנה. אני לא יודעת את מספר הטלפון שלה, אבל אפשר בטח לברר בספר טלפונים.

KLSVM15

New member
מירי פורט מעולההה

לימדה אותי בחטיבה היא מורה בחטיבת פיינשטיין

liorhikri1991

New member
זאת מירי פורת ו...

היא מלמדת בפינשטיין והיתה מורה פרטית שלי שנה שעברה והיא מורה מעולה, אבל..................היא מלמדת עד החטיבה היא לא מלמדת תיכון והיא המליצה לנו על מורה שגרה בעצמאות אבל היא לוקחת 100 או יותר

u v u v

New member
יש מורה בשם רובי באחד העם

אני יודע שהיא מלמדת ילדי בי"ס יסודי - 70 ש"ח לשעה אינני יודע האם מלמדת גם כיתות גבוהות. אם מענין אותך אוכל לברר פרטים נוספים

למעלה