שאלה

Lion_Heart

Well-known member
שאלה

אם פיטר יכול "לספוג " כוחות של אחרים למשך זמן מה...מה יקרה אם הוא יספוג את הכח של סיילר...יבין איך הוא עובד ו...מה יקרה אז?
 

Jimmy311

New member
הכוח של סיילר

ממה שהבנתי הכוח של סיילר זה תפיסה מהירה לאיך דברים עובדים הוא לא רשע בגלל הכוח שלו, אלא בגלל שהוא בחר להיות רשע. פיטר רק יקבל תפיסה מהירה לאיך דברים עובדים, לא מעבר לזה. כשהוא ליד קלייר הוא רק מרפא את עצמו מהר, הוא לא הופך לכוסית מעודדת
 

בועז בר1

New member
תיקון ...

סיילר מקבל כוח של מישהו על ידי זה שהוא הורג אותו... לכן הוא רוצה להרוג את כל האנשים בעלי הכוחות על מנת שהוא יהיה בלתי מנוצח...
 
לא ע"י הריגה

הוא הורג, פותח למישהו את הראש, מבין מה ה'בעיה' אצלו ואיכשהו משנה את הדנ"א אצלו כך שגם אצלו תיהיה אותה 'בעיה', בכך הוא נותן לעצמו כוחות.
 
נצל"ש לגבי שאלת הספיגה ../images/Emo58.gif

לא הובהר עדיין בדיוק מהם התנאים הדרושים בשביל שפיטר יספוג כוח של אחר. האם מספיק שהוא יהיה "קרוב" לאחר כמו שהוא תיאר את זה, זאת אומרת פשוט לשהות במחיצתו? או שהוא צריך לגעת בו? זה לא ברור, כי מצד אחד הוא נגע בנייתן שתפס אותו בנפילה, ובקלייר כשהם נמלטו ביחד מסיילר, ואאל"ט גם באייזק כשהוא בא לבקר אותו, לפני שהוא ניגש לבד, ראה את הציור בעיני רוחו וקיבל את הדוק הלבן על העיניים כמו שמאפיין את הכוח של אייזק. מצד שני, אאל"ט הוא נגע גם בסיילר במשך הכמה שניות שהם נאבקו ונפלו ביחד. אולי פשוט עדיין לא ידוע אם הוא ספג מסיילר כוחות כלשהם.וחוצמזה, היה גם הרגע שבדירה של מוהינדר, הוא לחץ ידיים עם עדן. ודקה אח"כ דווקא היה לו די קשה לשכנע את מוהינדר להאמין לו ולהתלוות אליו. (; אז או שהוא לא ידע להשתמש במכוון בכוח שלה, או שהמגע הוא לא מה שעושה את זה. ואולי זה בכלל עניין שתלוי בחוויית רגש אמפתיה כלפי הבנאדם האחר? כמו שיש לפיטר עבור נייתן וקלייר, או אפילו עבור אייזק, אבל לא עבור עדן ובטח שלא עבור סיילר?
 
הוא צריך לדעת שהוא סופג כוח

אם הוא נוגע בעדן ולא יודע מה הוא צריך להרגיש, מה הוא מסוגל לעשות אחרי זה? אולי עדן היא בלתי נראית, אולי היא מסוגלת להפוך לשור?
 

Hen m

New member
פיטר לא חייב לגעת../images/Emo58.gif

אאל"ט כשהוא נפל הוא שכב ליד קלייר ולא נגע בה...
 
כן, אבל ../images/Emo58.gif

הוא נגע בה דקה קודם לכן, לפני הנפילה, כששניהם נמלטו מסיילר. אז אולי זה נחשב. אבל דווקא במקרה אחר, בפגישה השניה שלו עם נייתן, שבה הוא ריחף מעל לרצפת הגג, הוא לא נגע באחיו וכן היה מסוגל לרחף. אז כנראה שזה באמת לא קשור למגע.
 

Hen m

New member
גם עם אייזיק ../images/Emo58.gif

אם אני זוכר נכון גם כשהוא השלים את הציור בבית של אייזיק הוא לא יצר איתו מגע...
 
למעלה