שאלה..

שאלה..

וולדמורט מספר שאחרי שהוא "מת"(לא יודעת איך להגדיר את זה) מהקללה הוא חיי כסוג של צל שחור ביער כלשהו... אבל בהנחה שיש לו 7 הורקרוקסים(איך שלא כותבים את זה)או לפחות יותר מ1 איך זה שהוא לא חיי כאילו בתור 7 צלים שונים? לא ממש ידעתי איך לנסח את זה אז מקווה שהבנתם. תודה.

לא.

ההורקרוקסים הם לא שבעה יצורים נפרדים שכולם וולדמורט. הם חפצים, בהם מוצפנים שביבי נשמה שלו. היצור השחור שחי ביער היה וולדמורט בעצמו, בתוכו נמצא החלק השביעי של נשמתו.

The T Shirt

New member
6 הורקרוקסים + וולדי עצמו

בכל אופן, דמבי משער שאז היה לוולדי רק 5 הורקרוקסים. חשוב לציין שכל העסק עם ההורקרקסים זה השערה של דמבי. אי אפשר לדעת מתי ולדי יצר אותם, וכמה הוא יצר באמת עד שנגיע לספר השביעי.

אל תגיד לי שאתה חושב../images/Emo204.gif

שרולינג מרחה אותנו ספר שלם על תאורייה שגויה ועוד מפי המאסטר הכי חכם- דמבלדור.., אני בספק אדיר, היא תצטרך להמציא פה עלילה חדשה.. בקיצור - אלו לא רק |השערות" שיש מצב שהן לא נכונות בעליל, אלא עובדות מוצקות.. רולינג הציגה את זה פשוט כמין הרהוריו של איש זקן[?].. כלאופן- הבנת את הנקודה שלי

ToryMaster

New member
לא מוטעית מהבסיס

אלא פשוט לא מדויקת מבחינת מספר ההורקרוקסים והחפצים עצמם.

זה בקשר לדרך פעולה שלהם

לפי איך שהבנתי- פיזור הנשמה ב-7 חפצים שונים לא גורם שיהיו 7 וולדמורטים שונים (או וולדמורט פעיל אחד ו-6 וולדמורטים רדומים). אלא רק קושר את הנשמה לעולם הזה חזק יותר, דרך 7 גופים שונים. ככה שבמקרה שגוף אחד נהרס (=מת) הנשמה עדיין קשורה לעולם בגופים אחרים ולכן היא לא עוברת לעולם הבא. אז כשוולדמורט מת מהקללה במכתש גודריק, מה שקרה זה שהנשמה שלו התנתקה מהגוף שהיה לו אז אבל לא יכלה להמשיך הלאה לעולם הבא, לכן הוא שוטט כצל של משהו עד שהשיג לעצמו גוף רגיל. מקווה שהסברתי כמו שצריך... שבוע טוב

../images/Emo207.gifשאלה שנתקלתי בספר ה-5...

בפרק השני אם אני לא טועה הארי גילה שגברת פיג היא "סקיבית" אתם יכולים להסביר לי מה זה??

nlevi15

New member
סקיב זה מישהו שנולד למשפחת קוסמים

אבל אין לו כוחות

למעלה