שאלה..

comet9

New member
שאלה..

מבלי להתחשב לרגע ברקע, ובהלך העניינים, אם אתם/ן רוצים/רוצות מישהו/מישהי שהחבר/ה שלו/ה מתו בנסיבות טרגיות <תאונת דרכים, צבא וכ"ד> וכמובן שהוא/היא יהיה/תהיה תקוע/ה עליו/ה. ואתם/ן ממש רוצים/רוצות את אותו אחד/אחת. מה תעשו? תמשיכו לרצות? תתעלמו ותדחיקו?

מיטללל

New member
שאלה קשה

יש שאלות שאי אפשר לענות עליהן בתאוריה, בלי להיות בסיטאוציה מאוד מסויימת, בלי להרגיש רגשות נורא מוגדרים... אם הייתי מאוד רוצה ומאוד מרגישה ואם הייתי חושבת שאותו אחד נמצא בסופו של תהליך ההחלמה אני מניחה שלא הייתי פוסלת על הסף גם לאנשים שאיבדו את יקירהם מגיע סיכוי נוסף לאהבה אבל זה בהחלט דילמה נורא קשה, עם סיכוי להישאר בסופו של דבר עם לב שבו

comet9

New member
נכון

אבל, אינדבדואלי. אני בטוח שלי אישית ישבר הלב בסוף. אבל בואו נשמע עוד דעות..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif באמת שאלה קשה.

וואו. אני חושבת שבמקרה הזה, הייתי מראה לבנאדם הזה שאני שם, שאני מעוניינת, שאני תמיד אהיה שם ככתף תומכת, ואשמור את עצמי שם על אש קטנה.. לא לדחוף את עצמי בכוח לזמן האבל שלו.. הוא יצא מזה בשלב מסויים, וכשהוא יצא מזה- אני אהיה שם.. אולי הוא יקח את מה שיש לו, אולי לא.. אבל זו כבר תהיה בחירה שלו. בנתיים- למה לכפות עליו? הוא לא פנוי רגשית, ממש לא, הוא בזמן של אבל, צריך לתת לו ספייס, אבל עדיין- להראות לו- שיש פה מישהו בשבילו, כתף תומכת.

למעלה