שאלה

2006

New member
שאלה

לא הבנתי. זה פורום מקצועי שאנשים מהישוב יכולים לשאול אתכם האנשים המקצועיים שאלות, או שזה פורום ביין אנשי המקצוע? השאלה באה מכיוון ששאלתי שאלה לפני יומיים שלושה ולא נענתי. חוץ מזה ראיתי עוד שאלות שלא נענו וחבל.

freearth10

New member
מה את/ה מצפה שיענו לך?

"כן, אין שום בעיה." ואם משהו יקרה אם הטריגר היה הטיפול הרפלקסולוגי, או סרט שנצפה - המטפל יצא שרלטן. "לא, זה עלול לגרום שוב להתפרצות" - תשובה של עדיף לא להתעסק עם זה,בשביל מה אני צריך את הצרות האלה. כמי שעוסקת ברפואה ההוליסטית (לא ברפלקסולוגיה)אני יכולה לאמר לך, שחיבור נכון אל האדם הנכון וטיפול לאורך זמן - רק ייטיב עם הילד/ה ויאפשר לו/לה איכות חיים טובה ובריאה יותר.
מאיה

2006

New member
תגובה

אז ככה. תשובה כמו שלך יכולה רק להרחיק אנשים מטיפול הוליסטי או רפלקס'. אם היית קורא את הודעתי היית רואה שאני מאוד מאמינה בטיפול האלטרנטיבי. כנראה שאליך לא הייתי מגיעה אם תגובה כזו, במיוחד כשבכרטיס שלך ב"תפוז" כתבת בין השאר שאתה עובד עם ליקויי למידה, ואם תשובה כזו קשה לי יהיה להתחבר עם מטפל כזה. כל טוב 2006

freearth10

New member
רצית תשובה

"ובעזרתי" אפילו קבלת אותה!
אני שמחה שאת מאמינה בטיפול ההוליסטי, אבל השאלה שלך חיפשה תשובה חד משמעית ותשובה כזאת אף אחד לא יכול לתת לך באמת.שאלת האם קרה שהטיפול זרז התקף אפילפטי. איך נדע מה זרז אותו? ובא נאמר שאחד המטפלים חווה זרוז של התקף בעקבות הטיפול הרפלקסולוגי - מה זה אומר לגבי הבת שלך? כל אדם הוא אחד יחיד ומיוחד ולכן מה שנכון לאנשים אחרים שיש להם גם אפילפסיה, אך הם שונים מהבת שלך בהרבה תחומים אחרים ואולי אפילו יש תחומים בהם הם מתנהגים בדיוק ההפך ממנה- יכול ממש לא להיות נכון לגביה.

2006

New member
תגובה

קודם כל זו תשובה למשל שאני הייתי מצפה לקבל. כמובן שכמו כל אמא ארצה תשובות מדויקות וידוע לי שהטיפול האלטרנטיבי מטפל בצורה אחרת ואין קיצורי דרך אלא עבודה לעומק וזו המטרה ולכן פניתי לכיוון זה. אני הגבתי כפי שהגבתי קודם מכיוון שההתיחסות שלך היית לדעתי צינית בעוד שאני ציפיתי לתשובות מקצועיות כפי שענית לי בתגובה השנייה. כל טוב 2006

csh018

New member
שלום 2006

לכל השאלות ששאלת התשובה היא כן! גם לחבל התשובה כן , נכון חבל שלא עונים,אך חשוב יותר לענות שיודעים. מאחל לך ולבתך רפואה שלמה שלומי

avorly

New member
2006,

תודה על ההארה. מצטערת שנשארו פניות ללא התייחסות.

2006

New member
ל-avorly

תודה על ההתיחסות, וכמו שציינתי למעלה אני מאוד מאמינה בטיפול האלטרנטיבי, ובמיוחד ברפל'. דרך אגב, הסיבה שהרופאה שהגענו לביקור ראשון המליצה על רפלקס' לביתי היא מכיוון שבדיקור ובשיאצו הסיכון לרגרסיה יכול להיות גדול יותר וברפלקס' הסיכון הוא הכי פחות. אני חייבת לציין כי הרפלקס' מאוד מיומנת ועובדת גם עם ילדים דרך קופ"ח, וכמובן כפי שציינת אנחנו נהייה עם יד על הדופק. תודה ושבוע נעים 2006

למעלה