שאלה

שאלה

האם האיכות שידור בבלוגטיוי הישתפרה? כי פתאום אני רואה יותר ברור את הרקע בשידור של השדרן

זה ממכר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשובה חזקהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב טים - "זה ממכר"

אתה רואה? מרוב שהוא עסוק כל היום בלחפש עם מי לריב, או איך להדליק היום ומחר ובכלל את הפורום ... הוא שוכח לנקות את המשקפיים שלו אפילו. הנה עכשיו התנפל על מיטל - שחוגגת יום הולדת בלאט - אפילו יום הולדת הוא לא נותן לאנשים לחגוג בשקט ----- משהו משהו הלווין הזה. ואת גברת מתוקה בהכחשהה....תדעי שאני מת עלייך !!!! שיהיה לכולם יום טוב ושקט ושבוע טוב .

חחחחחחחחחחחחחח

השרשורים והתגובות למה שרמי רושם הכי מצחיקות אין!

../images/Emo26.gifקבלו ת'מסר מהלווין המעפן

יותר טמבל ממנו לא יקום ולא יברא לעולמים רמי ( אוהד פינגבאום ) לך תעשה סקס פראי עם הרב עובדיה יוסף או לך תראה גברים מאוננים בחדר של בן הטוחן אתה אחד האנשים הכי עלובים שברא אללה ( מוחמד הקדוש )

אז ככה

אני לא מישתמש בשם המישתמש -רכב ירוק-, אני חושב שמישהו אחר מישתמש בשם המישתמש הזה כדי להגדיל את הריבי ביני לבין זה שמישתמש בשם המישתמש -מתוקה בהכחשהה-, וכמעט כל מי שיודע לרשום יכול לרשום שהוא זה -הלווין של הצאט- וזה שרשום בהודעה את הכינוי -רמי- זה כי יש עוד אנשים שיודעים שהכינוי שלי זה -רמי-, ואם אני מענייין להגיב על הודעה בפורום אז מספיק לי להגיב על זה על גבי הפורום עצמו,בצורה שלא נועדה לפגוע בכוונה, אבל אני בטוח שאני לא מישתמש בשם המישתמש-רכב ירוק,

אז ככה

אדם משוגע זה אדם שלא יכול לישלוט בעצמו,אני יכול לישלוט בעצמי,ואני רושם את זה כי אני אוהב לרשום את זה,ואני חושב שאולי מה שאני רושם זה דבר שונה אך זה דבר לא רע. מותר לך לבקש ממני לא להגיב פה אך בגלל ש פה זה לא מסר אישי אז אני לא חייב להקשיב לך

יש לי רק דבר 1 להגיד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה