שאלה

YOasis

New member
אממ הוא כבר לא שונא את יודעת P:

ושמעתי שהאריסון אמר שאואזיס הם מהלהקות האלו שחולפות ואף אחד לא זוכר אותם אחר כך, הוא אמר משהו כמו "לא יזכרו את אואזיס בעוד 30 שנה, הם מהלהקות שחולפות" משהו כזה... אז נואל ענה "האריסון תמיד היה השקט בחבורה (בביטלס), אולי הוא צריך להמשיך ולשמור על התדמית הזאת". ליאם בכלל ענה שהוא היה שמח לשחק יום אחד גולף עם הראש שלו. אבל חוץ מזה אני יודעת שהקשר שהיה בינהם לא היה רע. הסתדרו אחלה... חח

מורני666

New member
XDDD../images/Emo60.gif "לשחק גולף עם הראש שלו"

בכל מקרה, שג'ורג' האריסון ישתוק. לפני שבכלל הכרתי את אואזיס הכרתי שירים שלהם בלי לדעת שזה שלהם [אני מובנת?
]... זה דוגמא לכך שכן יזכרו אותם בעוד 30 שנה X_X

WOW WOW..צ'ילאאוט

תרגיעי ג'ורג' האריסון מת... קצת כבוד לבנאדם [שהוא מוערך מאוד...]

מורני666

New member
אוי סליחה... ../images/Emo60.gif

אני לא ממש אוהבת את הביטלס ולא בקיאה בנושא הזה... מצטערת בכל מקרה

RoySupernova

New member
פיי זה כבר היסטוריה..

חוץ ממה שציינו פה למעלה (לא הכרתי את זה עם הגולף- אהבתי.) יש עוד כמה ציטוטים הדדיים לא נחמדים בינהם כשהוא היה עוד חי. בהתחלה אני זוכר ציטוט ישן של נואל עוד מלפני הריב שלהם שהוא אומר שאם אואזיס היו הביטלס אז הוא היה "a good george harrison.." ואז באו הירידות ואני זוכר פעם אחת נראה לי בסביבות 95 שהריסון דווקא אמר שהלהקה יכלה להיות טובה אם היו זורקים את ליאם ממנה אבל הוא מבין שנואל לא יכול לעשות את זה והוא אמר כמה דברים רעים על ליאם ויש מצב שהוא נתן איזו מחמאה לנואל, ושאלו את נואל מה התגובה שלו למה שהריסון אמר והוא הגן על ליאם ואמר שהריסון לא מכיר את ליאם באמת ומה שהוא חושב עליו זה ממה שכותבים עליו בצהובונים ושהוא ממש לא כזה. אם אני ימצא שוב איפה ראיתי את הראיון הזה אני ישים קישור. אני זוכר שזה היה קטע של הרבה ראיונות של נואל והראו את התגובה הספציפית הזאתי בין היתר. אה ובאיזה 97 ליאם קרא להריסון בראיון "nipple", שחוץ מהפירוש הרגיל של זה (פטמה) שמשום מה כתבי מוזיקה ישראלים מטומטים פירשו אותו ככה ותקפו את ליאם, יש לזה פירוש נוסף בסלנג האנגלי של מטומטם או משהו כזה.

למעלה