שאלה..

שאלה..

אם יש בחור שאני בקושי מכירה אותו והוא בא אליי שואל אלה די חסרת משמעות (כי נראה לי הוא חירטט עליי) יש מצב שהוא ניסה לבדוק אם אני זורמת איתו??.

תגובה

אם הוא פונה אליך ומנסה לשוחח אתך בנחמדות, סביר שהוא מחבב אותך. אם את רוצה בו, נסי להשקיע בעצמך בקשר ובשיחות ביניכם. היי רצינית אליו, ואז יהיה רציני אליך. שאלה פשוטה ומעשית אינה צריכה להביא מחשבות שהוא רוצה קשר, עני לה בהתאם.

אוקי

כי לפני כמה ימים הוא בא למשרד שלי כדי לדבר עם הקצינה שלי אז בזמן שהוא חיכה אז אחרי כמה שניות הוא שאל אותי את השאלה ואיך שהוא שאל את השאלה הוא כזה שאל די בביטחון...ואני והוא זה רק היי ומה קורה...

תגובה

אם את מחבבת אותו, נסי לפתח את הדבור לדברים יותר מעמיקים. נסי יותר להכירו ולהתענין בחייו, וקצת לשתף מעצמך. אולי יוצר קשר טוב.

צודקת.

עדיף להיות עם מישהו למרות שהוא לא הטעם לך בכלל .. רק כדי לא להיות לבד..

בראש ובראשונה,את לא

צריכה להיות עם מישהו ק כדי לא להיות לבד. לא עדיף לך להנות מהלבד שלך עד שיגיע מישהו שידגדג את ליבך ?

את יכולה למצוא יתרונות

בלהיות לבד ? כי היתרונות קיימים. לא צריך להיות כל כך מתוסכלים למרות שאני יכולה להבין את הרגשתך. לפעמים,מרוב שרוצים שמים לב רק לזוגות ולא שמים לב שיש סביבנו המון המון רווקים..

נראה לי שאת צודקת

בבסיס שלי והרוב זה מהמדור יש כמה זוגות ואני די שמה לב אליהם מאשר לחיילים הרווקים שאני מכירה. אבל מה הסיכוי שיבוא מישהו נורמלי ויתחיל איתי כמו בן אדם ולא יתנהג כמו ילד??

זה לא מדויק

צריך להיות בקשר רק עם אדם שיש איזשהו ענין בו, איזושהי חבה אליו. אם אין לך שום רגש אליו, אל תיצרי אתו קשר.

למעלה