שאלה

kobisa

New member
שאלה

שלום לכולם, אני משחק עם מכבי תל אביב ובקיץ קניתי מספר זרים שהצטרפו לזרים שיש לי, התוכנית הייתה להעיף את הזרים שיש לי אך זה לא עבד כל כך (כולל אופציית שיחרור...), מה שקרה שנתקעתי עם מספר זרים גדול מהתקן של הליגה הישראלית. שניים מהזרים הם ברזילאים בני 18 ו 19. מה שעשיתי זה להעביר אותם לקבוצה u19, השאלה שרציתי לשאול היא האם כשאני מעביר זר שהוא בגיל המתאים לקבוצת הנוער הוא משחק שם? האם זה פוגע לו במורל? והאם יש שיטה טובה להעפיף זרים לא רצויים מהקבוצה??? תודה מראש.

kodkod8

New member
תשובה

1 . לשאלתך הראשונה , שחקן זר שהעברת לסגל הנוער בקבוצה ישחק ובלבד שבקבוצה שאתה מאמן יש קבוצת נוער " מפותחת " מספיק . הייתי ממליץ לך , בתור אחד שגם משחק עם מכבי לקנות זרים צעירים שיש להם פוטציאל לקידום ( כמו למשל סמואל יבואה מכפ"ס ) ולהעביר אותם לנוער למשך זמן מסויים לנוער , תאמין לי שזה עושה להם רק טוב . 2 . עצה שלי אחי , על תחתים זר שעבר את גלי הנוער , אפילו אם הוא טוב ליותר מעונה ככה תוכל לתכנן טוב יותר באיזה עמדות אתה זקוק לחיזוק בעונה שלאחר מכן . מקווה שעזרתי בהצלחה

kobisa

New member
תודה אחי

תודה רבה על הטיפים והתשובה המלאה אך חלק מתשובה 1 לא היה מובן לי, אז אם העברתי שני ברזילאים למכבי נוער הם ישחקו או לא? אני מנסה לראות לפי הסטטיסטיקות וההבקעות ולא רואה זכר לזה שהם משחקים אפילו ששמתי אותם בהרכב של הקבוצה...

למעלה